?Forumun bir dönem yönetimde de başarıyla adminlik yapan şimdilerde Twiiter de yaptığı analizlerle beğeni toplayan analizleri aynı zamanda ünlülerinde takibinde olan forumun en yakışıklı en karizmatik üyelerinden benimde can dostum olan @denizz19 yeni yaşında.. yeni yaşında ailesiyle birlikte başta sağlık olmak üzere mutluluk huzur ve ömrünce yaşacağı bir Aşk diliyorum..
?Can dostum can arkadaşım kendi tabirimle bonişim bu forumda iyiki tanıdım dediklerimin başlarında geliyorsun forumda her zaman herşeyde yanımda oldun
beni o kadar iyi tanıdın ki niyetimi kalbimi o kadar iyi gördün ki sana hiç kendimi savunmama gerek bırakmadın ilk tanıştığımızdan beri her zaman gülmemi istedin ve bıkmadan usanmadan seninle güldüm seninle eğlendim bazen triplerimle kızdırsam da hep eğlenmeye devam ettik forumdaki eski günlerimizi özlesemde forum dışı sohbetlere devam ettiğimiz için farketmiyor artık..Deniz..iyiki tanımışım seni iyi ki varsın sen bana dediğin gibi sende hep gül olurmu hep enerjik hep güldüren o adam ol ve içindeki o küçük ele avuca sığmayan çocuğu öldürme..doğum günün kutlu olsun DENİZ TURAL..?
doğum günü pastanı seversin inşAllahh afiyet olsun
sana en sevdiğin Sıla şarkısını armağan ediyorum
bu ara bu şarkıyı çok sık dinliyorum onuda armağan edeyim dedim