Müjde'den çok mesajların yarısından fazlası Halka ile alakalıydı evet
Son düzenleme:
Müjde'den çok mesajların yarısından fazlası Halka ile alakalıydı evet
Kuru iftira arkadaşlarAaa destere konusu keşke listeye girmeseydi @Harunnn60 kilitleyince çıkar diye düşünmüştüm malum sinirleri bozuluyor artık gözünü kapatsın görmesin bunada yapacak bişeyim yok@serhatt @MEnes @Sherlock @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
Daha ne istiyorsun be@Harunnn60 tavuk kışkışlar gibi @MEnes @xemrexxx @Sherlock @Forumdash ı atmıştı@MasacRE
Hhaha çok alem bir çocuk bu halleride cici ?A![]()
Geçen yaz @xemrexxx gelmişti yardıma ona beleş ev ayarlamıştım yemek içmek beleş ?A@Forumdash @Sherlock @MEnes @dreamy @MasacRE @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60
![]()
oo Halka ile damga vurmuşuz forumaDiziyi yeterince tanıtıp yeni izleyiciler kazandırdık @MEnes ile
Açılışı şubat'a denk gelmiş diye aylık haricinde haftalıkta da birinci olacak demekki
@MasacRE @turkuazz @Sherlock ve @Tolstoyevski yeni izleyicilerimiz ( son ikiliden pek emin değilim nedense) @Doğu seninde şans vermeni bekliyoruz @DarkLegenD ile.
@batuhankaralar
bizden bukadar
Sevgili @xemrexxx çok başarılı olamamışsın beni gömeceğini söylemiştinevet birincisin reaksiyonda ama benle eşitsin. Ben rahat bırakıyorum seni. Sahalar senin olabilir
@serhatt @Forumdash
O konuda yapmadığımız sanatsal konuşma kalmadı, normal bu seviyede yer alması.oo Halka ile damga vurmuşuz forumaDiziyi yeterince tanıtıp yeni izleyiciler kazandırdık @MEnes ile
Açılışı şubat'a denk gelmiş diye aylık haricinde haftalıkta da birinci olacak demekki
@MasacRE @turkuazz @Sherlock ve @Tolstoyevski yeni izleyicilerimiz ( son ikiliden pek emin değilim nedense) @Doğu seninde şans vermeni bekliyoruz @DarkLegenD ile.
@batuhankaralar
bizden bukadar
Sevgili @xemrexxx çok başarılı olamamışsın beni gömeceğini söylemiştinevet birincisin reaksiyonda ama benle eşitsin. Ben rahat bırakıyorum seni. Sahalar senin olabilir
@serhatt @Forumdash
Aaa destere konusu keşke listeye girmeseydi @Harunnn60 kilitleyince çıkar diye düşünmüştüm malum sinirleri bozuluyor artık gözünü kapatsın görmesin bunada yapacak bişeyim yok@serhatt @MEnes @Sherlock @xemrexxx @Forumdash @MasacRE
oo Halka ile damga vurmuşuz forumaDiziyi yeterince tanıtıp yeni izleyiciler kazandırdık @MEnes ile
@batuhankaralar
bizden bukadar
@serhatt @Forumdash
O konuda yapmadığımız sanatsal konuşma kalmadı, normal bu seviyede yer alması.İkna etme yeteneğimi master degree seviyede kullanacağımı uzun süredir düşünmüyordum. O seviyeye çıkarmak zorunda kaldım resmen.
Ama hala yetmeyenler var anladığım kadarıyla, inatla Halka güncele gelmiyor o kişiler. O kişiler kim olduklarını biliyorlar...
izleyip güncele yetişde rahatlasın adaşınAdaşım @MEnes kendisinin de dediği gibi ikna konusunda adeta zirve yaptı, ben böyle bir şey görmedim.
Halka Halka diye başımızın etini yediniz adeta ki bu listeye de yansımış.![]()
Adaşım @MEnes kendisinin de dediği gibi ikna konusunda adeta zirve yaptı, ben böyle bir şey görmedim.
Halka Halka diye başımızın etini yediniz adeta ki bu listeye de yansımış.![]()
Konu HALKA olmasa yeteneğimi bu kadar üst düzeyde kullanmakla uğraşmazdım.izleyip güncele yetişde rahatlasın adaşınBukadar cok mesaj yazılıp aynı konular üzerinden tekrar tekrar konuşulan ender konulardan biri oldu. Sizin izlemeniz çabamızın boşa gitmediğini gösterir
MEnes benden daha çok sahiplendi konuya. Sanatını, ikna kabiliyetini sonuna kadar kullandı
![]()
izleyip güncele yetişde rahatlasın adaşınBukadar cok mesaj yazılıp aynı konular üzerinden tekrar tekrar konuşulan ender konulardan biri oldu. Sizin izlemeniz çabamızın boşa gitmediğini gösterir
MEnes benden daha çok sahiplendi konuya. Sanatını, ikna kabiliyetini sonuna kadar kullandı
![]()
Fazla film izlediğin için ucundan takdir etmelik laf söyledim diye alınganlık yaptın. Şimdi @xemrexxx neyin yarişini yaptın senoo Halka ile damga vurmuşuz forumaDiziyi yeterince tanıtıp yeni izleyiciler kazandırdık @MEnes ile
@batuhankaralar
bizden bukadar
@serhatt @Forumdash
Yabancı dizilerim bitince başlarım, ki bu da yıllar sonrasına denk gelir.oo Halka ile damga vurmuşuz forumaDiziyi yeterince tanıtıp yeni izleyiciler kazandırdık @MEnes ile
@batuhankaralar
bizden bukadar
@serhatt @Forumdash
Bu hafta çok mesaj yazamayacağım için kullandım o lafı Emre'yeFazla film izlediğin için ucundan takdir etmelik laf söyledim diye alınganlık yaptın. Şimdi @xemrexxx neyin yarişini yaptın senFilm konusunda da mı yariştasın yoksa
Alınganlık o yuzdenmıydı
![]()
Ben hala yaptiğin alınganlıklardayım bana neBu hafta çok mesaj yazamayacağım için kullandım o lafı Emre'yeGeçen haftaki bir lafına karşılıktı yani Emre beyin gömeceğim dediği lafından önce o reaksiyonları almıştım zaten
Haftaya beni foruma gömebilir Emre?p @xemrexxx
@Harunnn60 Sayende bir alıştırma yaptı bekliyordur dişlerini bileyerekDestere bey tekrar hak ettiği değeri gördü, onu tekrar zirveye çıkardım. Artık geri dön reis... @destere
hiç inandırıcı değil