Şubat 2019 Fav10 Ayın Trendleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Müjde'nin racon kesmesi dışında her şey konuşulmuş konuda maşallah. 😱:F @Dosi
Müjde'den çok mesajların yarısından fazlası Halka ile alakalıydı evet :A yani Müjde'de Halka oyuncusu olduğu için çokta konu dışına fazla çıktığımız söylenemez :A geri kalanlar Oscar Filmleri ve başka meseleler hakkında oldu. İnsanları diziyi izlemesi için zorlayıp durduk @MEnes ile :A haliyle kısa yerine upuzun mesajlar baya vardı :A Başardıkmı izlesinler diye? evet :Z

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Yiğitt
Geçen yaz @xemrexxx gelmişti yardıma ona beleş ev ayarlamıştım yemek içmek beleş ?A:A @Forumdash @Sherlock @MEnes @dreamy @MasacRE @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60
13e07c23dd0.jpeg
65474

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
oo Halka ile damga vurmuşuz foruma :A Diziyi yeterince tanıtıp yeni izleyiciler kazandırdık @MEnes ile :Z Açılışı şubat'a denk gelmiş diye aylık haricinde haftalıkta da birinci olacak demekki :D
@MasacRE @turkuazz @Sherlock ve @Tolstoyevski yeni izleyicilerimiz ( son ikiliden pek emin değilim nedense :A) @Doğu seninde şans vermeni bekliyoruz @DarkLegenD ile.

@batuhankaralar
bizden bukadar :A

Sevgili @xemrexxx çok başarılı olamamışsın beni gömeceğini söylemiştin :A evet birincisin reaksiyonda ama benle eşitsin. Ben rahat bırakıyorum seni. Sahalar senin olabilir :A @serhatt @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Dosi
oo Halka ile damga vurmuşuz foruma :A Diziyi yeterince tanıtıp yeni izleyiciler kazandırdık @MEnes ile :Z Açılışı şubat'a denk gelmiş diye aylık haricinde haftalıkta da birinci olacak demekki :D
@MasacRE @turkuazz @Sherlock ve @Tolstoyevski yeni izleyicilerimiz ( son ikiliden pek emin değilim nedense :A) @Doğu seninde şans vermeni bekliyoruz @DarkLegenD ile.

@batuhankaralar

Sevgili @xemrexxx çok başarılı olamamışsın beni gömeceğini söylemiştin :A evet birincisin reaksiyonda ama benle eşitsin. Ben rahat bırakıyorum seni. Sahalar senin olabilir :A @serhatt @Forumdash
O konuda yapmadığımız sanatsal konuşma kalmadı, normal bu seviyede yer alması. :A İkna etme yeteneğimi master degree seviyede kullanacağımı uzun süredir düşünmüyordum. O seviyeye çıkarmak zorunda kaldım resmen. :A Ama hala yetmeyenler var anladığım kadarıyla, inatla Halka güncele gelmiyor o kişiler. O kişiler kim olduklarını biliyorlar...

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem

@batuhankaralar

Adaşım @MEnes kendisinin de dediği gibi ikna konusunda adeta zirve yaptı, ben böyle bir şey görmedim. :A

Halka Halka diye başımızın etini yediniz adeta ki bu listeye de yansımış. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
O konuda yapmadığımız sanatsal konuşma kalmadı, normal bu seviyede yer alması. :A İkna etme yeteneğimi master degree seviyede kullanacağımı uzun süredir düşünmüyordum. O seviyeye çıkarmak zorunda kaldım resmen. :A Ama hala yetmeyenler var anladığım kadarıyla, inatla Halka güncele gelmiyor o kişiler. O kişiler kim olduklarını biliyorlar...
Adaşım @MEnes kendisinin de dediği gibi ikna konusunda adeta zirve yaptı, ben böyle bir şey görmedim. :A

izleyip güncele yetişde rahatlasın adaşın :A Bukadar cok mesaj yazılıp aynı konular üzerinden tekrar tekrar konuşulan ender konulardan biri oldu. Sizin izlemeniz çabamızın boşa gitmediğini gösterir:A MEnes benden daha çok sahiplendi konuya. Sanatını, ikna kabiliyetini sonuna kadar kullandı :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes

izleyip güncele yetişde rahatlasın adaşın :A Bukadar cok mesaj yazılıp aynı konular üzerinden tekrar tekrar konuşulan ender konulardan biri oldu. Sizin izlemeniz çabamızın boşa gitmediğini gösterir:A MEnes benden daha çok sahiplendi konuya. Sanatını, ikna kabiliyetini sonuna kadar kullandı :A
Konu HALKA olmasa yeteneğimi bu kadar üst düzeyde kullanmakla uğraşmazdım. :A Ama konu bu destansı sanat eseri olunca gereken neyse yapmak zorunda hissettim kendimi ve olaylar gelişti işte. :A Hala izlemeyenler utansın, ben daha bir şey demiyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock

Adaşım rahat olsun, ona söz verdiysem tutarım. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and MEnes
Gercek haberciliğin 1 numaralı adresi olarak EDHO konum foruma damgasını vurmaya devam ediyor :A :A

• Güldürdün

@batuhankaralar

Fazla film izlediğin için ucundan takdir etmelik laf söyledim diye alınganlık yaptın. Şimdi @xemrexxx neyin yarişini yaptın sen:F Film konusunda da mı yariştasın yoksa :F Alınganlık o yuzdenmıydı:A

• Güldürdün

@batuhankaralar

Yabancı dizilerim bitince başlarım, ki bu da yıllar sonrasına denk gelir. :A

• Güldürdün
Fazla film izlediğin için ucundan takdir etmelik laf söyledim diye alınganlık yaptın. Şimdi @xemrexxx neyin yarişini yaptın sen:F Film konusunda da mı yariştasın yoksa :F Alınganlık o yuzdenmıydı:A
Bu hafta çok mesaj yazamayacağım için kullandım o lafı Emre'ye :D Geçen haftaki bir lafına karşılıktı yani Emre beyin gömeceğim dediği lafından önce o reaksiyonları almıştım zaten :A Haftaya beni foruma gömebilir Emre:A 😛 @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bu hafta çok mesaj yazamayacağım için kullandım o lafı Emre'ye :D Geçen haftaki bir lafına karşılıktı yani Emre beyin gömeceğim dediği lafından önce o reaksiyonları almıştım zaten :A Haftaya beni foruma gömebilir Emre?p @xemrexxx
Ben hala yaptiğin alınganlıklardayım bana ne :A

• Güldürdün