| 1 | @Yiğitt | 36 |
| 2 | @Aserat | 13 |
| 3 | @serhatt | 12 |
| 4 | @xBUGRAx | 8 |
| 5 | @tolgab | 8 |
| 6 | @vadikızı | 7 |
| 7 | @Çiğdem- | 6 |
| 8 | @ozgur2113 | 6 |
| 9 | @Billy Kane | 5 |
| 10 | @Sherlock | 5 |
| 11 | @Harunnn60 | 4 |
| 12 | @mrt-06 | 3 |
| 13 | @dreamy | 2 |
| 14 | @ömer karataş | 2 |
| 15 | @Dosi | 2 |
| 16 | @xxAlemdarxx | 1 |
| 17 | @xemrexxx | 1 |
| 1 | @Yiğitt | 36 |
| 2 | @Aserat | 13 |
| 3 | @serhatt | 12 |
| 4 | @xBUGRAx | 8 |
| 5 | @tolgab | 8 |
| 6 | @vadikızı | 7 |
| 7 | @Çiğdem- | 6 |
| 8 | @ozgur2113 | 6 |
| 9 | @Billy Kane | 5 |
| 10 | @Sherlock | 5 |
| 11 | @Harunnn60 | 4 |
| 12 | @mrt-06 | 3 |
| 13 | @dreamy | 2 |
| 14 | @ömer karataş | 2 |
| 15 | @Dosi | 2 |
| 16 | @xxAlemdarxx | 1 |
| 17 | @xemrexxx | 1 |
Kız sen de Türkçeyi öğren bi gevur ne beSenin ingilizce kursun iyi gidiyor anlasılan malum yaz gelmeden gevurlarla konusmayı öğrenmelisin @serhatt![]()
![]()
![]()
Harika gidiyor canım, burda konu açmaya ayıracağım vakitleri kursta değerlendiriyorumSenin ingilizce kursun iyi gidiyor anlasılan malum yaz gelmeden gevurlarla konusmayı öğrenmelisin @serhatt![]()
![]()
![]()
Hayatım ben İngilizce öğrencem yabancı parlaklarla konuşacam ya onu kıskanıyor cadoloz o yüzden öyle konuşuyorKız sen de Türkçeyi öğren bi gevur ne be
Bu hafta resmen eski formuma dönmüşüm![]()
Teşekkürler canım, gelmez bizim gibisiMaşşllah @Yiğitt mesajta ben konuda sen yine açık ara gidiyoruz 5.yılımızda bile gerçek Muhteşem İkili
![]()
Kursta oranı buranı açiyon demekHarika gidiyor canım, burda konu açmaya ayıracağım vakitleri kursta değerlendiriyorum![]()
Oramı buramı açmaya gerek olmadan da parlakla etrafımda pervane oluyor
Hhaha amacını senden çekinmeden söylüyorHayatım ben İngilizce öğrencem yabancı parlaklarla konuşacam ya onu kıskanıyor cadoloz o yüzden öyle konuşuyor![]()
Ohh maşşllah zaten foruma etkin hissediliyorKız sen de Türkçeyi öğren bi gevur ne be
Bu hafta resmen eski formuma dönmüşüm![]()
Aaa evet bu hafta herkes hemen hemen başarılı olmuş bu konudaBu hafta iyi çalıştım FOX'a.@Çiğdem-
Kurs hocası kadın olsa dersin çoğuna girmezdiHarika gidiyor canım, burda konu açmaya ayıracağım vakitleri kursta değerlendiriyorum![]()
Aaa daha doğrusu bizim gevşek davranma kredimiz yokTeşekkürler canım, gelmez bizim gibisi![]()
Özgür'üm karışmaz bana o large bi sevgiliHhaha amacını senden çekinmeden söylüyor![]()
![]()
@ozgur2113
Yabancı parlaklarla kaynaşabilmek için öğreniyor hemen bu kursu durdur @ozgur2113 zaten türkiyede yeterince boynuz yedin bir de yabancılarla aldatmasın seni![]()
![]()
@xemrexxx
Hayır kadın şuanKurs hocası kadın olsa dersin çoğuna girmezdi![]()
![]()
Hocası erkektir kesin
![]()
hayır sevgilisi taşsa elinden almak için gidiyorum