@Çiğdem- ablan zengin bastırır parayı oğlana silikon yaptırırBoranın neresini mıncıklasın be, kemik torbası![]()
@Çiğdem- ablan zengin bastırır parayı oğlana silikon yaptırırBoranın neresini mıncıklasın be, kemik torbası![]()
Araştırma yapsın @Billy Kane ve @xemrexxx izlemeyi düşündüğü dizilerde oynamasın dizileri tutar LeonumunİNŞ. bi daha oynadığı hiçbir dizisi tutmaz![]()
Nesi zengin be köy gülü![]()
Size tetikçi tutarım o parayla bari işe yarasın para@Çiğdem- ablan zengin bastırır parayı oğlana silikon yaptırır![]()
Nesi zengin be köy gülü![]()
Hayatim kaç yaşında kadın Hogatha zamanında euro hesabı açmış şimdi sefasini sürüyorSize tetikçi tutarım o parayla bari işe yarasın para![]()
![]()
![]()
@destere Zaten buHayatim kaç yaşında kadın Hogatha zamanında euro hesabı açmış şimdi sefasini sürüyor@destere boşuna mı çiğdem de çiğdem diyor ortalıkta başka zilli mi yok sanki ama Hogathada sipali var
![]()
Kendine tut o tetikçiyi lanet seniSize tetikçi tutarım o parayla bari işe yarasın para![]()
![]()
![]()
Parayla insanlık olmazHayatim kaç yaşında kadın Hogatha zamanında euro hesabı açmış şimdi sefasini sürüyor@destere boşuna mı çiğdem de çiğdem diyor ortalıkta başka zilli mi yok sanki ama Hogathada sipali var
![]()
Iyyy ı içi geçmiş
Senide dayaktan gebertsin
Bunu izleyeceğine git Fazilet'in tekrarlarını izle.Kudurun elemler1M
![]()