fikreti çiğdem beğeniyor seni oyar ipek le birlikte ikisiyaptığı adamdan geçmiş bu işler boşuna yapıyorGitsin Fİkrete yapsın
![]()
fikreti çiğdem beğeniyor seni oyar ipek le birlikte ikisiyaptığı adamdan geçmiş bu işler boşuna yapıyorGitsin Fİkrete yapsın
![]()
Niye üstün alındın ki kocası Faruğa diyorumBana yapsa şuan sana bu cevap yazacak kadar düşmezdim![]()
İpekle ikisini cebimden çıkartırım benfikreti çiğdem beğeniyor seni oyar ipek le birlikte ikisi![]()
böyle bi kadın tarafından böyle hareketler sana yapılamaz ki zaten, üstüne alınman büyük hata
Yapsa bile senin kem gözlerin onu o an öldürür.böyle bi kadın tarafından böyle hareketler sana yapılamaz ki zaten, üstüne alınman büyük hata![]()
Onu değil seni öldürmeyi tercih ederimYapsa bile senin kem gözlerin onu o an öldürür.![]()
Ona da yar olmim diye hmmm tmm anladımOnu değil seni öldürmeyi tercih ederim![]()
Hayır daha fazla oksijen israfı yapma diyeOna da yar olmim diye hmmm tmm anladım![]()
Senin saldiğin karbondioksitler nolcak?Hayır daha fazla oksijen israfı yapma diye![]()
Senin saldıklarından bişey olmuyorsa benimkilerden hiçbirsey olmazSenin saldiğin karbondioksitler nolcak?![]()
Dünya ayaktaysa benim gibiler sayesindeSenin saldıklarından bişey olmuyorsa benimkilerden hiçbirsey olmaz![]()
faruk da faruk olduğunu kabullenmişböyle bi kadın tarafından böyle hareketler sana yapılamaz ki zaten, üstüne alınman büyük hata![]()
Şey afişleri gibi tövbe tövbe rtük nerede ayoll 😱😱😱 @Forumdash @serhatt @sokak sanati @Yiğitt @kerem @Harunnn60 @xBUGRAxdiziyi izlemeyen @MasacRE- @DarkLegenD @Doğu @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @denizz19 @MEnes @Harunnn60 @kerem @Maskeli Fedai @Billy Kane gitsin siz 4 ünüzle parlak mıncıklasın dedi resmen aslım@destere yi etiketliyim gelince el el üstünde el şey üstünde kalsın
Ekli dosyayı görüntüle 63625 Ekli dosyayı görüntüle 63626 Ekli dosyayı görüntüle 63627 Ekli dosyayı görüntüle 63628