Hakan: Muhafız (The Protector) - İlk Sahneler

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
10073893-728xauto.jpg

Netfix'in ilk Türk orijinal dizisi "Hakan: Muhafız"dan ilk görüntüler... Netflix'in basın bülteniyle paylaştığı videolardır.

Son video İron Fist gibi olmuş :A İron Fist gibi dandik olmaz umarım ama bana o sahneleri hatırlattı :A @Çiğdem- @destere @xemrexxx
colleen-and-danny-in-iron-fist.png
Ben dizinin fragmanına baktım en zayıf Hazar ve Çağatay kalmış az sahne verilirse bunlara dizi kurtulabilir en zayıf iki oyuncusu şuan dizinin :A :A :A @MasacRE- @xemrexxx @serhatt

Hazar Ergüçlü dışındakl kadro bomboş. Beren'in dizisinden umutluyum. :A

İlk bölümler eziyet cekicez gibi:( Ama son bölümlere doğru muhteşem bi dizi bekliyor :Z
Son video İron Fist gibi olmuş :A İron Fist gibi dandik olmaz umarım ama bana o sahneleri hatırlattı :A @Çiğdem- @destere @xemrexxx
colleen-and-danny-in-iron-fist.png
Aşiri benziyor. Zaten birisinin yumrugu parlıyor diğerinin göğüsü :A Netflix bizim oğlanı seçmekle doğru karar vermiş:A

İlk bölümler eziyet cekicez gibi:( Ama son bölümlere doğru muhteşem bi dizi bekliyor :Z

Aşiri benziyor. Zaten birisinin yumrugu parlıyor diğerinin göğüsü :A Netflix bizim oğlanı seçmekle doğru karar vermiş:A
Biz Iron Fisti geçeriz orası kesin :A

Dediğim gibi ilk bölümler sıkıcı olur ama klasik netflix dizileri işte az sabredince güzel bölümler geliyor :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,308
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre