Ünlülerden Sıla'ya Destek Yağıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
5bdaef3e67b0a81ec86e9cde

Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Sosyal medya sallandı!

İlk destek Gülben Ergen'den geldi, Ergen ''Yıkamadığın kadına, devrilmiyor diye, çok güzel ve başarılı diye, şiddet uygulayan güçsüz “erkek” o kadın senin ezik şiddetinle, bir ömür daha da güçlenecek bunu biliyor musun?'' diyerek sert tepki gösterdi. Demet Akalın ise ''Gücünüz kuvvetiniz ne şarkı sözlerine ne güzel yüreğine dokunabilir... yanındayım her zaman'' diyerek Sıla'ya destek oldu.

Mustafa Sandal'dan da sert tepki geldi, ''Geçmiş olsun Sıla kardeşim'' diyerek kadına şiddete durmasını istedi.

Nazan Öncel, Berna Laçin, Hadise, Tuğba Özerk, Selçuk Şirin gibi isimlerden de Sıla'ya destek mesajları yağdı.

Destekler dahada çoğalır da kimse Sılayı yalnız bırakmaz inşAllah instagramda öyle yorumlar var ki helede bunun bir kadından duymak dahada üzücü erkekler daha çok tepki gösterir inşAllah

Tuğba Ekinci yine farkını konuşturmuş idolüm ya. :A:A @Yiğitt @denizz19 @mrt-06 @xemrexxx @vadikızı @serhatt

Küçük çocuk gibi güçlü bir bayana ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar ahmet herzaman ailesine çok hayırlı evlat oldu . Meslegini tehlikeye atmanın alemi Yok Gerekdiginde erkek gibisiniz 15 temmuz mitingi için açıklamanız yürüyüş sitiliniz, konuşma şekliniz, şarkıları tonlandırma vs ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapıcak biri degil ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez.Saygılar &Sevgiler (Ya göründüğün gibi ol yada oldugun gibi görün) MEVLANA

Gezi zamanında kızı vatan haini ilan et şimdi destek çığ gibi büyüyor..