Uğur Yücel ''Çarpışma'' Kadrosunda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi ''Çarpışma''nın kadrosuna sürpriz isim!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın, senaristliğini Ali Aydın'ın üstlendiği; başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Onur Saylak, Sevtap Özaltun, İsmail Demirci, Hakan Kurtaş, Mustafa Uğurlu ve Erkan Can'ın yer aldığı diziye usta oyuncu Uğur Yücel dahil oldu.

''Çarpışma'' Kasım'da Show TV'de!
xcvxcvxc.png

Kadro gittikçe efsane oluyor cidden. 😱 Mustafa Uğurlu ve Uğur Yücel dizileriniz daha yeni bitti, bu acele ne be :A Yalnız dizi Kasım’da başlayacak dediler hala oyuncu takviyesi yapılıyor, belli ki uzayacak başlaması.

Ay Yapım her zamanki gibi erkek kadroyu efsane yapıp kadın kadroyu batırıyor :A

Bunu ben de Twitter'da gördüm ama photoshop olma ihtimali yüksek çünkü aşağıdaki resimle birebir aynı.

1463091_30e92522a4a3ab45409f16ffac69e307_640x640.jpg

Ayrıca diğer afişlerin aksine altta Ay Yapım ve Show TV logosu yok ve arkadaki fonun da daha karanlık olması gerekirken farklı bir renk olmuş. Mesela buradaki gibi.

DpPLgoBWkAMb3DZ.jpg:large

Birsen yazarsa yeniden açarız ama şimdilik kilitlemek daha doğru olur bence. :D @Yiğitt

Bunu ben de Twitter'da gördüm ama photoshop olma ihtimali yüksek çünkü aşağıdaki resimle aynı.

Ayrıca diğer afişlerin aksine altta Ay Yapım ve Show TV logosu yok ve arkadaki fonun da daha karanlık olması gerekirken farklı bir renk olmuş. Mesela buradaki gibi.

Birsen yazarsa yeniden açarız ama şimdilik kilitlemek daha doğru olur bence. :D @Yiğitt
Kulis bilgilerim doğru, dizide kendisi :A

Bunu ben de Twitter'da gördüm ama photoshop olma ihtimali yüksek çünkü aşağıdaki resimle birebir aynı.

Oha shopmuş cidden :F O foto son dizisinden mi :A

Şu. Diziyi Çarşamba yapın AB ve ABC 1 i süpürün perşembe çok dişli rakipler var.ss

Harika bir transfer olmuş. Çetin Tekindor da kadroya katılsa iş şampiyonlar ligine döner. Kebapçı Celal'ı özledik. :D

Son düzenleme:
inşallah doğru haberdir

Kadronun bu kadar iyi olması beni korkutmaya başladı. Dizi ya 8. Gün gibi olacak ya da Çukur gibi olacak.

Şampiyonlar Ligi olmuş bile zaten kadro. Vaay be ciddi manada müthiş kadro. Senaryonun gerçekten bu kadronun altında kalmaması lazım. Bir efsane olması lazım bu dizinin, yapın bunu be!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...