xBUGRAx
Emekli
şuna bak enderle yıldızın elmalarinin toplamının karekökü dizisinde taciz olayı olunca ne diyordu şimdi ne diyor 😱
Çok itici bu kardeşler.
şuna bak enderle yıldızın elmalarinin toplamının karekökü dizisinde taciz olayı olunca ne diyordu şimdi ne diyor 😱
Bitmiş diziden nasıl çıksın.Direk kovucaklar diziden oğlanı ya da kız ben oynamam diyip kendisi çıkacak her şey para değil ben olsam çeker giderdim oğlanı atmadığınız sürece ben yokum derdim parası şöhreti onların olsun yapacağı şey bu kızın 😵😵😵
Çok şaşırdım böyle bi rezilliğe göz yumulmaz umarım.
Rezillik. Ama Talat Bulut'un durumunu görünce mağduru memnun edecek bir şey yapılır mı emin değilim. Bari Ay Yapım harekete geçip Çarpışma'nın kadrosundan çıkarsın.
Bu nedir yahu kendinize gelin bi ya umarım gereken yapılmalı hiç bir kadına bu yapılmamalı
Yazıklar olsun.
Aynı linçi bekliyoruz medyadan ama olmaz tabi ki.
Ve haber yayılmaya başladı, sektörden ciddi destekler geliyor. Efecan'dan hiç beklenmedik hareket, aslında kimden beklenir ki? Ya da kimden beklenmez ki? Elit İşcan'ın yanındayız...
Reklamlar diyorum ben sadece ve geçiyorum konuyu.
Dizinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin'den de açıklama geldi. @ozgur2113 @xemrexxxDirek kovucaklar diziden oğlanı ya da kız ben oynamam diyip kendisi çıkacak her şey para değil ben olsam çeker giderdim oğlanı atmadığınız sürece ben yokum derdim parası şöhreti onların olsun yapacağı şey bu kızın 😵😵😵
Kız açık açık tacize uğradım diyor hala reklam diyenler var. Bitmiş dizinin reklamını niye yapacaksa. Üstelik reklam yapılsa böyle mi yapılır. Bu zihniyet olduğu sürece kadınların işi zor.
Bitmiş diziden nasıl çıksın.
Daha devam sezonu falan olmucak mı ozaman iyi daha yüzünü görmez ama mahkeme vsyle devam etsin