"Muhteşem İkili" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,644
Puanı
1,060
DqMJzooWwAE5Y3Y.jpg:large

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran'ın kaleme aldığı "Muhteşem İkili" dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Ünlü yönetmen Çağatay Tosun'un yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Özge Gürel, Öykü Karayel, Engin Şenkan, Eren Hacısalihoğlu ve Zafer Algöz gibi isimler yer alıyor.

"Muhteşem İkili" ilk bölümüyle 1 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

DqMJzooWwAE5Y3Y.jpg:large

TMC Film'in yapımcılığını üstlendiği,senaryosunu Başar Başaran'ın kaleme aldığı "Muhteşem İkili" dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Ünlü yönetmen Çağatay Tosun'un yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol,Kerem Bursin,Özge Gürel,Öykü Karayel,Engin Şenkan,Eren Hacısalihoğlu ve Zafer Algöz gibi isimler yer alıyor.

"Muhteşem İkili" ilk bölümüyle 1 Kasım Perşembe akşamı sat 20.00'de Kanal D'de!
Bu persembe olsaydı keske @Yiğitt

Çok abartıldı bakalım nasıl sonuçlar alacak çok merak ediyorum.

Ben olsam salıya koyar UTC'nin fişini çekerdim. Salı günü tutma olasılığı perşembeden daha yüksek.

Ben izleyeceğim diziyi her türlü, perşembe zorlu bir gün. Umarım iş yapabilir, bol şans. :Z

Bu persembe olsaydı keske @Yiğitt

Çok abartıldı bakalım nasıl sonuçlar alacak çok merak ediyorum.

@serhatt @vadikızı @denizz19 in yilmaz ve demir i ; @Yiğitt @xBUGRAx ve @Çiğdem- in zibidilerine karşı :A

Iy ben ikisini de sevmem. Burak Deniz = Perşembe :A

Ben izleyeceğim diziyi her türlü, perşembe zorlu bir gün. Umarım iş yapabilir, bol şans. :Z
Zaten perşembe @pompy :A :A :A

Perşembe olmasının hatrına ilk bölüm bakacam bakalım neymiş ne değilmiş :F @destere