@destere juri başkanı fok oyları Sertab 5
hem @kerem hem @Maskeli Fedai iki yarışmacıyada başarılar iki şarkıda harika ama finalde dişi dururken sap seçmem o yüzden SERTAB diyorum
destereeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hem @kerem hem @Maskeli Fedai iki yarışmacıyada başarılar iki şarkıda harika ama finalde dişi dururken sap seçmem o yüzden SERTAB diyorum
Umarım fokunla beraber boğulur gidersin. @destere
İşte @pompy nin uzun saç ile anlatmak istediği şey buydu @destere
Çiğdem gerçekten çok uzattın.@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Arkadaşlar bu sezon katkılarınız için çok teşekkürler , büyük finale kadar rekorlarla gelkik ve büyük finalimizde rekorlu bir şekilde tamamladık çok teşekkürler ama ayrıntılı teşekkürü şampiyonluk konusunda edecem 23:00 yarım saate konu gelecek şimdi hazırlamaya başlayacam . Şampiyonu öğrenecez
Ayrı bi teşekkür bekliyorum@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
Arkadaşlar bu sezon katkılarınız için çok teşekkürler , büyük finale kadar rekorlarla gelkik ve büyük finalimizde rekorlu bir şekilde tamamladık çok teşekkürler ama ayrıntılı teşekkürü şampiyonluk konusunda edecem 23:00 yarım saate konu gelecek şimdi hazırlamaya başlayacam . Şampiyonu öğrenecez
alemdarın nerede senin.
Hepinize yapacaz şimdi detaylı bir şampiyonluk konusu hazırlamam lazım oyüzden buradan ayrılıyorum @kerem @Maskeli Fedai ikinizede tebrikler 2 kişiyle rekorlu bir final yaptık sizlerde bir parçası oldunuzAyrı bi teşekkür bekliyorum
Konuyu niye önceden hazırlamadın...Hepinize yapacaz şimdi detaylı bir şampiyonluk konusu hazırlamam lazım oyüzden buradan ayrılıyorum @kerem @Maskeli Fedai ikinizede tebrikler 2 kişiyle rekorlu bir final yaptık sizlerde bir parçası oldunuz
Elini çabuk tut uyuşukHepinize yapacaz şimdi detaylı bir şampiyonluk konusu hazırlamam lazım oyüzden buradan ayrılıyorum @kerem @Maskeli Fedai ikinizede tebrikler 2 kişiyle rekorlu bir final yaptık sizlerde bir parçası oldunuz