DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,414
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Harikasın
Hiç çaktırmadın ama @MasacRE-
@Maskeli Fedai En çok @MasacRE- e güveniyordu ama kütük sonucta
Objektif bir kütüğüm ben@MasacRE- denen arkadaş da kara listeme girmiş bulunmaktadır. Kütüğün bu ihaneti unutulmayacaktı...
Kendisine Alamancılarla mutluluklar diliyorum... @MasacRE-@Maskeli Fedai En çok @MasacRE- e güveniyordu ama kütük sonucta
Gidin bakın arşive, finalde Yalın'a oy kullanacağım diye bir şey demiş miyim hiç? @Maskeli FedaiKütüğe güvenme sözlerimi inş küpe etmişsindir @MasacRE-
Kimler kara listeme giriyor tek tek öğreniyorum İyi oluyor böyle...Sonucta Castle ile işi bittiler tekmeyi atıyorlar @MasacRE-
Yoo ama @Maskeli Fedai sıvacılar şampiyon yapacak beni diyorduGidin bakın arşive, finalde Yalın'a oy kullanacağım diye bir şey demiş miyim hiç? @Maskeli Fedai
Castle'i tamamlamadı @Maskeli Fedai o yüzden finalde puanı kapamadı (sanki ben tamamladım da )Sonucta Castle ile işi bittiler tekmeyi atıyorlar @MasacRE-
@xBUGRAx napmıştırKimler kara listeme giriyor tek tek öğreniyorum İyi oluyor böyle...
O kendi kendine havalara girmiş demek ki Ayrıca @MEnes de hayatta oy vermez Yalın'aYoo ama @Maskeli Fedai sıvacılar şampiyon yapacak beni diyordu
@Doğu Vermiş bence @Maskeli Fedai gözünde altın sıvacı odur artıkO kendi kendine havalara girmiş demek ki Ayrıca @MEnes de hayatta oy vermez Yalın'a