@Maskeli Fedai e cnmoyunu kime atmışki şimdi şarkı isminden çıkaramadım bu şarkıyı kim söylüyrodu ?
@Maskeli Fedai e cnmoyunu kime atmışki şimdi şarkı isminden çıkaramadım bu şarkıyı kim söylüyrodu ?
eskiden başkanlığında bir saygınlığı vardı önüne geleni başkan yaptın boncuk dağıtır gibi ne karizmamız kaldı nede eski havamızHalk oyu cnm finalde oy bermeyenler halka giriyor gerçi Harun geçens ezonun juri başkanı yanı bu kış ayında yarışmazsa sana bir ortak daha geliyor
Sen kaçıp gitmeseydin ozaman yine hatırlattıneskiden başkanlığında bir saygınlığı vardı önüne geleni başkan yaptın boncuk dağıtır gibi ne karizmamız kaldı nede eski havamız
son yarım saate gelince sen bak hogathadaki hıza şaşıracaksın makine gibi işler tek taraflı puanlar
geçen haftadan @denizz19 bayağı talimli bu konuda
Şu ana kadar bir Yalın'a bir Sertab'a gidiyor oylar, 11'e on kala başlar tek taraflı puanlarHhaha biz profosyonel bir yarışmayız ayoll belirli bir bitiş süremiz var @MasacRE-
Çok heyecanlı gidiyor. Yine beni heyecanlandırdın. :/@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
2.Puan Durumu
Sertab 28
Yalın 28
final berbat gidiyor yarışanlar ortada yok ikiside pusuya yatmış sonucu bekliyor ortaya çıkmaya cesaretleri yokŞu ana kadar bir Yalın'a bir Sertab'a gidiyor oylar, 11'e on kala başlar tek taraflı puanlar
Maşallah ne kadar çekişmeli gidiyor
@kerem @Maskeli Fedai İkiside kanazabilir oylarım gibi @destere @YiğittŞu ana kadar bir Yalın'a bir Sertab'a gidiyor oylar, 11'e on kala başlar tek taraflı puanlar
final berbat gidiyor yarışanlar ortada yok ikiside pusuya yatmış sonucu bekliyor ortaya çıkmaya cesaretleri yok
Alamancı seni utandırdıÇok heyecanlı gidiyor. Yine beni heyecanlandırdın. :/
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo @RüzgarGülü
2.Puan Durumu
Sertab 28
Yalın 28
Konuya gelen şampiyon ilan edilsin, ikisi de gelmezse ben onların yerine alabilirim kupayı @Çiğdem-final berbat gidiyor yarışanlar ortada yok ikiside pusuya yatmış sonucu bekliyor ortaya çıkmaya cesaretleri yok
@sokak sanati boşuna milli şef demiyoruz.-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
@sokak sanati juri başkanı milli şef oyları
Müzik olarak Yalının şarkısı daha iyi ama Sertap o kadar içten okumuş ki bir anda gözümden yaş geldi. Sertab sesiyle daha çok etkilediği için
Sertab 5
Yalın 0