Ama neden bilmiyor çocuğu olduğunu o da önemli![]()
Onu bende düşünüyorum nerde doğum yaptıda çocuğunun yaşadığını bilmiyor bu kız fragmanda kucağında bebek olan biri vardı o kim acaba zeynebin babası olabilirmi ki
Ama neden bilmiyor çocuğu olduğunu o da önemli![]()
Her şey çıkabilirOnu bende düşünüyorum nerde doğum yaptıda çocuğunun yaşadığını bilmiyor bu kız fragmanda kucağında bebek olan biri vardı o kim acaba zeynebin babası olabilirmi ki
Her şey çıkabilirKamera kaydı var çok bela olacak o
![]()
Kız nasıl izliyorsun o değil geyik başı vardı ya duvarda onun içinde kamera vardıYok dediler ona şimdi
Kız nasıl izliyorsun o değil geyik başı vardı ya duvarda onun içinde kamera vardı![]()
En önemli yeri kaçırdın😱Geyik başındamı ayy ben kaçırmışım onu abimler burda çay koyarken kaçırmışım onu yaa
En önemli yeri kaçırdın![]()
Seçkin'in soyunması lazım Ki @serhatt diziye başlasınAbimler sağolsun tam zamanında geldikler içinn nisee ayy seçkin ne havalı dedi öyle bir daha bu hastanede görmücem diye
![]()
Seyirci çekmek için![]()
Cihan Karadağ'a bir posta daha geldiTers tepebiliriz ama bu diziye yakışmaz soyunmak sen girsende seni soysalar
![]()
Cihan Karadağ'a bir posta daha geldiBölüm şahane gidiyor
![]()
Seçkin'i hiç sevmemSeçkin'in soyunması lazım Ki @serhatt diziye başlasın![]()
Kız posta gelmedi posta koydular ya onu diyorumevet o kısım gerçekten ilgi çekici duruyor kim gönderebilir ki cihana bu postaları
![]()
Bu adam da bana çok itici geliyorSeçkin'i hiç sevmemAnadan üryan gezsin isterse yan bakmam
DİZİDEKİ FAVORİM BU
![]()
Kız posta gelmedi posta koydular ya onu diyorum
Bu adam da bana çok itici geliyor![]()
Maldan anlamadığını biliyordumKız posta gelmedi posta koydular ya onu diyorum
Bu adam da bana çok itici geliyor![]()
Seçkin daha taş değil miMaldan anlamadığını biliyordum![]()
Tabi ki hayırSeçkin daha taş değil mi![]()