taktik yapıyorum bakalım maskelinin gerçek yüzü nasıl ortaya çıkacakBana gelmedi![]()
merak etme bu akşam acılarına son vereceğizİyice sıkılmaya başladım yarışmadan sanırım ondan hiç oy talebim yokElenirsem de üzülmem zaten kullanmak istediğim bütün şarkıları kullandım
![]()
Diziyi bıraktımtaktik yapıyorum bakalım maskelinin gerçek yüzü nasıl ortaya çıkacak
sende uluorta jüri başkanlarının özeldeki faaliyetlerini kamuya paylaşmayasınsayende sır diye bişey kalmayacak ortalıkta
![]()
Umarım iyi bir puan almışımdır. Bu akşam göreceğiz.
taktik yapıyorum bakalım maskelinin gerçek yüzü nasıl ortaya çıkacak
sende uluorta jüri başkanlarının özeldeki faaliyetlerini kamuya paylaşmayasınsayende sır diye bişey kalmayacak ortalıkta
![]()
Aaa şu dizinin kalan 3-4 bölümünü geceye kadar izlettirelimde sonra gece şutlayalımDiziyi bıraktım![]()
Aaa sende her güne 3-4 kıytırık dizi bulmuşsun şuan pazartesi salı dısında dizim yokYarı final ve final dizilerimin olduğu akşamlara denk geliyor , itirazım var![]()
Benim kalbim başkasında...
Siz ikiniz birbirinizi sıvayın zaten![]()
Hhaha Çıra ve Boza gibiyiz ayollseviyoruz seviliyoruz çatlasan yeridir![]()
Evet @Arslan Bey @Bully oylarınıda aldık yine oylar yığıldı duruyor 17:00 da sayım başlayacakUmarım iyi bir puan almışımdır. Bu akşam göreceğiz.![]()
Unutmuyorum zaten ayoll Bully a teşekkürler tekrardanhanı sabah kuşağına reklam almamışsınoysa sabah kuşağı reklamları çok ucuza geldiği için daha bol olur
![]()
Benim günde 3ü bile buluyorAaa sende her güne 3-4 kıytırık dizi bulmuşsun şuan pazartesi salı dısında dizim yok![]()
![]()
![]()
Ahahaha
Benim de payım varUnutmuyorum zaten ayoll Bully a teşekkürler tekrardan![]()
![]()
![]()
Aaa sen geçen yıl dizilerimi bırakacam demiyormuydun Çukur ve Eşkiya dışında diğer dizilerin @xemrexxx in uyduruk ecünnü dizileri bırak gitsin diğerleriniBenim günde 3ü bile buluyorİşim zor
![]()
Aaa al ozaman hak ettin ayoll