Sıla ve Ahmet Kural Barıştı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Beraberlikleriyle büyük ses getiren Sıla ve Ahmet Kural'dan aylar sonra ilk kare!

Yaşadıkları aşk kadar ani gelen ayrılıklarıyla da gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural ile Sıla, arkadaşlarının yeni kitabının tanıtım etkinliğinde bir araya geldi. Magazin D'nin özel haberine göre ikili 8 aylık aranın ardından barıştı. İşte o kare:
xcvxcvxcv.png

İki eski sevgiliye göre bir aradayken fazla neşeli çıkmışlar :D

Sıla'ya yakıştıramadım, aşk hayatını bir kenara bırakıp iş hayatına sokulsa, bir albüm yada single yapsa fena olmayacak. :D

Evet bu kadın En Favori Güzel finali gördü. :A

Sıla ne yaşıyor bilmiyorum ama itici birine dönüşmeye başladı gözümde. İyi bir albüm yapar da unutturur umarım. :)

Kısa saçın yakışmadığını gözümüze tekrar soktuğun için teşekkürler Sıla. :A

Sıla ne yaşıyor bilmiyorum ama itici birine dönüşmeye başladı gözümde. İyi bir albüm yapar da unutturur umarım. :)
Neeee en favori güzeeeel finaliii mi ahh @cevaa yokluğunda neler oluyor kanka :( Tamam sanatına lafım yok da bu kadın nasıl en favori güzelde ilk 2'ye girer ya forumun zevkine şaşırdım :A

Neeee en favori güzeeeel finaliii mi ahh @cevaa yokluğunda neler oluyor kanka :( Tamam sanatına lafım yok da bu kadın nasıl en favori güzelde ilk 2'ye girer ya forumun zevkine şaşırdım :A
Kısa saçlı halini ben de beğenmiyorum pek ama bu aslolan güzelliğini yok etmiyor şahane bir güzelliği var .ss

ben ortadaki kıza oy vermiştim :) sıla o değilmiydi yoksa? bir karışıklık oldu sanırım :)

xcvxcvxcv-png.62323