Maskeli Fedai
Favori Üye
( Göstermediler ve düelloya kaldılarAlgıda seçicilik bu olsa gerekŞarkıma güveniyorum sevenlerim destek gösterecektir
![]()
( Göstermediler ve düelloya kaldılarAlgıda seçicilik bu olsa gerekŞarkıma güveniyorum sevenlerim destek gösterecektir
![]()
Bu hafta İşimiz zor( Göstermediler ve düelloya kaldılar)
Algıda seçicilik bu olsa gerekŞarkıma güveniyorum sevenlerim destek gösterecektir
![]()
Oooo sizleri birlik ettik işte ayoll daha neResmen önümüzü kapatıyor algılarıylaPis sunucu .ss
Bir de Sertab elenirmiş ne gülerimOooo sizleri birlik ettik işte ayoll daha ne![]()
![]()
![]()
Bence senin ve kerem'in işi zorBu hafta İşimiz zor![]()
Bence senin bu dandik şarkın da o kadar iyi değilBence senin ve kerem'in işi zorBenim şarkımı seven çok jüri var
![]()
Bence senin ve kerem'in işi zorBenim şarkımı seven çok jüri var
![]()
Aaa onun seçiminide görmek lazım diyorumBir de Sertab elenirmiş ne gülerim![]()
Unutursun ile geleceğim diyorduAaa onun seçiminide görmek lazım diyorum![]()
![]()
Ama ben burada Denize aslında iyi bir eşy söylemiştim şimdi şansı doğdu diye![]()
![]()
![]()
Sizin gibi müzikten anlamayan iki üyeyle tartışmak çok kötüUnutursun ile geleceğim diyorduKeşke şarkısını geç gönderse
![]()
İnşallah tozlu sayfalarda kaybolacaksınSizin gibi müzikten anlamayan iki üyeyle tartışmak çok kötü
@Arslan Bey çok severdi bu şarkıyı@Doğu'nun da sevdiği bir şarkı
![]()
İnşallah tozlu sayfalarda kaybolacaksın![]()
Vlla Bully da biliyor keyfi yolunda , ah be kardeşim , Ki sen , sonsuz ol en tuhaf bulduğum Yalın şarkılarıSizin gibi müzikten anlamayan iki üyeyle tartışmak çok kötü
@Arslan Bey çok severdi bu şarkıyı@Doğu'nun da sevdiği bir şarkı
![]()
Gelgit Akıllı ile final puanı aldım daha da konuşmaVlla Bully da biliyor keyfi yolunda , ah be kardeşim , Ki sen , sonsuz ol en tuhaf bulduğum Yalın şarkıları![]()
![]()
İreme gelirsek Gel git akıllısı gibi bir tuhaf şarkıda bu ikisi aynı kategoriyi kapsıyor![]()
![]()
![]()
Sessiz yığınlar destekliyor biziVlla Bully da biliyor keyfi yolunda , ah be kardeşim , Ki sen , sonsuz ol en tuhaf bulduğum Yalın şarkıları![]()
![]()
![]()
İreme gelirsek Gel git akıllısı gibi bir tuhaf şarkıda bu ikisi aynı kategoriyi kapsıyor![]()
![]()
![]()
Şeytan görsün onun yüzünü...
Şarkıya göre vermedim o ifadeyi, normalde hiçbir şarkıya ifade bırakmıyorum, sen istediğin için onu attımSeni zevksiz kütük![]()
![]()
Çabuk ifadeni geri al millete kötü örnek oluyorsunŞarkıya göre vermedim o ifadeyi, normalde hiçbir şarkıya ifade bırakmıyorum, sen istediğin için onu attım![]()
Şakaydı...()
Puanı yapıştırıverDaha ne kadar acıtır diyordum..