Aaa evet çeyreğe girmeden kalan haftaları seçebilirsin demiştim aklıma zaten konuk gelmiyorduOlmaz. Bnim dediklerim olacaktı finalde söz verdin![]()
Aaa evet çeyreğe girmeden kalan haftaları seçebilirsin demiştim aklıma zaten konuk gelmiyorduOlmaz. Bnim dediklerim olacaktı finalde söz verdin![]()
klipteki kız en azından beş puan eder üç puanda şarkıya verirdik tam olurdu bu işBencede Rütbe ile elenmez @Yiğitt @denizz19 u da alır götürürdü![]()
![]()
Sen çeyreğe kalıpta diğerlerine oranla neden hafif şarkı seçiyorsun zaten kredin yok halkın gözünde biraz sevilmeyen padişahsın![]()
![]()
En iyi şarkılarından brini koyman lazımdı hatta rütbeyide yarıya saklayıp Şans Meleği vsyle yani yarı için seçeneğinde bol , çeyreğe şunu koyar ortalığı karıştırırdım@destere @xemrexxx @Maskeli Fedai @kerem
Alamancı @kerem pili bitti sanırım zıbarıyorkan @Maskeli Fedai ile sen iyi çalışmışsınız nerdeyse kerem diye birisi yok gibi şuan yarışmada bir an önce uyanmalı @destere bir öpüp uyandırsın![]()
![]()
![]()
önceki mesajlarında kendin isyan etmişsin? artık bıktım elensemde kurtulsam diyordunElenmeyeceğim sana inat![]()
Hhaha ecünnüyü kast etmedim tabikide ayoll şarkıdan bahsettim benklipteki kız en azından beş puan eder üç puanda şarkıya verirdik tam olurdu bu iş
@bazinga hata yapmış![]()
Hhaha @kerem genelde oylama zamanı aktif oluyor ama dikkat etsin @Maskeli Fedai @denizz19 herkesi ayarladı Alamancı geldiğinde puan verecek adam bulamayabilirboşver onun uyanık halindende kimseye fayda gelmez gereksiz birisertabı mahfetti elensinde en azından sertabım karizmayı kurtarır alamancının pis ellerinden kurtulmuş olur kadın
![]()
Aaa @denizz19 ne dediğini biliyormu şuan ayollönceki mesajlarında kendin isyan etmişsin? artık bıktım elensemde kurtulsam diyordun![]()
şarkı vasat işte ecünnü kaliteyi arttırmışHhaha ecünnüyü kast etmedim tabikide ayoll şarkıdan bahsettim ben![]()
![]()
![]()
üç şarkıyla birden mi yarışacak yoksa öyle bir ihtimal varmı? her birine bir puan versek toplamda üç puan ederki @denizz19 onada razı olur benceAaa @denizz19 ne dediğini biliyormu şuan ayollÖzeli bir görmen lazım dakıka başı şarkı değiştirmiş kafam allak bullak oldu gece gece tek anladığım Denizin şarkılarıyla oylama baslayacak yarın
![]()
![]()
![]()
Hhaha tamam ayoll sen haklısınşarkı vasat işte ecünnü kaliteyi arttırmışhem sen jüri başkanının görüşlerini red mi ediyorsun? milletin içinde olmayan karizmamızı sarsacaksın şimdi hogatha ?
![]()
Vlla tüm şarkılar İremden geldi şuan en iyisi kendi arasında oynasın diğerleri şarkı göndermeye niyeti yok gibiüç şarkıyla birden mi yarışacak yoksa öyle bir ihtimal varmı? her birine bir puan versek toplamda üç puan ederki @denizz19 onada razı olur bence![]()
alamancı taktik yapıyor aklınca şimdi @Maskeli Fedai ile @denizz19 jüriyi bıktırır bende oturduğum yerden puanları toplarım diye düşünüyordurHhaha @kerem genelde oylama zamanı aktif oluyor ama dikkat etsin @Maskeli Fedai @denizz19 herkesi ayarladı Alamancı geldiğinde puan verecek adam bulamayabilir![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai nin pili bitti zaten çeyreği geçmek için tüm kozunu kullandı şimdi işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup kara kara düşünsün artıkVlla tüm şarkılar İremden geldi şuan en iyisi kendi arasında oynasın diğerleri şarkı göndermeye niyeti yok gibi![]()
![]()
![]()
Ohaa uslu çocuğu oynuyor diyorsun mantıklı ayoll @kerem 😱😱😱 @Maskeli Fedai @denizz19alamancı taktik yapıyor aklınca şimdi @Maskeli Fedai ile @denizz19 jüriyi bıktırır bende oturduğum yerden puanları toplarım diye düşünüyordur![]()
Ahh @Yiğitt i elediniz sanırım tek eli sağlam oydu@Maskeli Fedai nin pili bitti zaten çeyreği geçmek için tüm kozunu kullandı şimdi işini bilmeyen çavuşlar gibi oturup kara kara düşünsün artık![]()
codminin elini bilmemde şarkıcısı sakattı ondan kurtulduğumuz için mutluyuz o konuda zerre pişmanlığımız yok
Bencede öyle @Yiğitt elenince napacaklarını şaşırdılar seçecek şarkı bile bulamıyorlar Allah bize sabır versin şu 2 hafta ayollcodminin elini bilmemde şarkıcısı sakattı ondan kurtulduğumuz için mutluyuz o konuda zerre pişmanlığımız yok
ama şöyle bir etkisi oldu diğer üç yarışmacı sanırım türbüşonu favori görüyordu o elenince herkes kendini şampiyon zannedip saldı gibi![]()
Farkı bendim işte...Bencede öyle @Yiğitt elenince napacaklarını şaşırdılar seçecek şarkı bile bulamıyorlar Allah bize sabır versin şu 2 hafta ayoll![]()
![]()
@kerem @denizz19 @Maskeli Fedai