Çukur dısında dizi izlemiyorsun kı zatenÇukur, Kadın, UTC ve Avlu ile yola devam. Yeni dizilere yer yok.
Özge Gürel var dizide Karayel değilöykü karayel için izlemek isterdim ama başroldeki iki sap işleri altüst ediyor
konu başlığında ne yazıyor ? öykü karayel yazmıyormu orda gözlerinizde bozulmuş ben gördüğümü söyledim @Yiğitt konuyu yanlış yazmışsa onun hatasıÖzge Gürel var dizide Karayel değil
Ben Özge Gürel yer alacak diyorum Ama Öykü de var tabi Ben Özgeciyimkonu başlığında ne yazıyor ? öykü karayel yazmıyormu orda gözlerinizde bozulmuş ben gördüğümü söyledim @Yiğitt konuyu yanlış yazmışsa onun hatası
öyle bir söyledinki sanki karayelim kadroda yokmuş gibiBen Özge Gürel yer alacak diyorum Ama Öykü de var tabi Ben Özgeciyim
Ben hiçbir dizisini izlemedim azıcık Dolunay dizisinde bakmıştım Ama Öyküye göre daha tatlıöyle bir söyledinki sanki karayelim kadroda yokmuş gibi
sen gürelcisin onu söylesene ?
ben bir kızım nerede dizisinde izlemişim güreli sonrası yok hatırlamıyorum kızım neredede nefret ettiğim bir oğlanla oynaşıyordu ordan kıl kapmıştım kıza karşı
sen nerden hayranısın kiraz mevsimindenmi ?
ben ikisinide izlemişim o zaman benim değerlendirmem daha gerçekçi öykü sempatik güzel , özge kuru güzelBen hiçbir dizisini izlemedim azıcık Dolunay dizisinde bakmıştım Ama Öyküye göre daha tatlı
Bu da iki polis hikayesiyse Can Kırıkları'nı izlemeye gerek yok bunu izlerim tanıtım farklı ve güzel olmuş.
Kanal D hazırlamıştır umarım tanıtımı TMC sinir ediyorsun beni.
Can Kırıkları'nın erkek versiyonu gibi.
İçerde vol2
EFSANE GÖRÜNÜYOR. SÜPER BİR DİZİ OLACAK
Bayıldım tanıtıma ve beni çok heyecanlandırdı bir an önce izlemek istiyorum ya
Burnuma yeni kesilmiş kereste kokusu geldi. Bir de polisiye dizilerin (İçerde, Can Kırıkları) fragmanlarında çiftlerin birbirine silah çekmesi sıktı artık.
Fena değil
Ben ölürsem ben kurtulurum sen ölürsen herkes kurtulur
İkili arasında geçen diyaloğa bayıldım. Kız kardeşi merak ettim
Forumun yaş ortalaması 17 herhalde gördükleri her polisiyeye içerde kopyası muamelesi yapıyorlar ; bilmiyorsanız @Çiğdem- ablanıza sorun 30 yıldır TV izliyor size anlatır hangi dizi neye benziyor
İçerde'nin çakma versiyonu gibi duruyor. Umarım tutmaz.
Yeni tanıtım yayınlandı.Özge Gürel diye biliyorum
Valla ben de çok beğendim, merakla bekliyorum ilk bölümü.MCK mı neyin kısaltması yaa bayıldım tanıtıma yaa
Valla ben de çok beğendim, merakla bekliyorum ilk bölümü.