Yarışırken adresime gelen Cornetto’ları da unutmadımGülşen'i elerken de her şey bizim elimizdeydi![]()
Yarışırken adresime gelen Cornetto’ları da unutmadımGülşen'i elerken de her şey bizim elimizdeydi![]()
Bedava Cornetto'ları götürüp düşük puanları bastınYarışırken adresime gelen Cornetto’ları da unutmadım![]()
![]()
1 verme de 2 ya da 3 puana da razıyımSiz de haklısınız ya sonuçta yarı finale çıkmak istersiniz ve her şey bizim elimizde@denizz19
Bana oy verirseniz forumu kapatmam.![]()
1 verme de 2 ya da 3 puana da razıyım![]()
Bakalım pis oylarından memnun olacak mı yarışmacılarAdmin’i diskalifiye falan etme sakın, başımıza yıkılır forum.@Çiğdem-
Sen onu boşver de bu haftaki şarkımı beğendin mi?Buranın eğlenceli oluşunun farkına varamadım diyelim![]()
Çoktan kullandı oSen onu boşver de bu haftaki şarkımı beğendin mi?![]()
Okunuşu bile "Evrivey dıt ayken" olan Eurovision şarkısını okumayı bilmiyorsun daha allahın cahili. Asalet abidesiyim diyor birde sende haklısın, hayal kurmak bedava sonuçta.bu alamancı @kerem hem cahil hem görgüsüz hemde kel yani doğru bir tarafı yok kendi cahilliğini bastırmak için benim gibi asalet abidesine saldırıyor![]()
@destere Konuşan bir fok olarak zaten farkını ortaya koyuyor başka konuşan fok var mı ayoll bir de gevurca arıyorsunOkunuşu bile "Evrivey dıt ayken" olan Eurovision şarkısını okumayı bilmiyorsun daha allahın cahili. Asalet abidesiyim diyor birde sende haklısın, hayal kurmak bedava sonuçta.@Çiğdem-