Muhteşem İkili - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

öykü karayel için izlemek isterdim ama başroldeki iki sap işleri altüst ediyor :)
Aman boş ver bu @Yiğitt in Muhteşem zibidilerini :A :A :A

Çarpışma izleriz senlede bir dizimiz olsun türk :A Kırgın Çiçekler ve Karadayı ilk sezonlar hariç senle ortak türk dizimiz oldumu hatırlamıyorum :A :A :A @xemrexxx @serhatt

Ben Özge Gürel yer alacak diyorum :A Ama Öykü de var tabi :A Ben Özgeciyim :F
öyle bir söyledinki sanki karayelim kadroda yokmuş gibi :)
sen gürelcisin onu söylesene ? :)
ben bir kızım nerede dizisinde izlemişim güreli sonrası yok hatırlamıyorum kızım neredede nefret ettiğim bir oğlanla oynaşıyordu ordan kıl kapmıştım kıza karşı :)
sen nerden hayranısın kiraz mevsimindenmi ? :)

öyle bir söyledinki sanki karayelim kadroda yokmuş gibi :)
sen gürelcisin onu söylesene ? :)
ben bir kızım nerede dizisinde izlemişim güreli sonrası yok hatırlamıyorum kızım neredede nefret ettiğim bir oğlanla oynaşıyordu ordan kıl kapmıştım kıza karşı :)
sen nerden hayranısın kiraz mevsimindenmi ? :)
Ben hiçbir dizisini izlemedim azıcık Dolunay dizisinde bakmıştım :A Ama Öyküye göre daha tatlı :A

Bu da iki polis hikayesiyse Can Kırıkları'nı izlemeye gerek yok bunu izlerim tanıtım farklı ve güzel olmuş. :D
Kanal D hazırlamıştır umarım tanıtımı TMC sinir ediyorsun beni. :A
Can Kırıkları'nın erkek versiyonu gibi. :A
EFSANE GÖRÜNÜYOR. SÜPER BİR DİZİ OLACAK
Bayıldım tanıtıma ve beni çok heyecanlandırdı bir an önce izlemek istiyorum ya:Z
Burnuma yeni kesilmiş kereste kokusu geldi. :A Bir de polisiye dizilerin (İçerde, Can Kırıkları) fragmanlarında çiftlerin birbirine silah çekmesi sıktı artık. :A

DoxD5R9X0AADfs7.jpg

DoxD5RlXoAEKlvE.jpg
Ben ölürsem ben kurtulurum sen ölürsen herkes kurtulur:A

İkili arasında geçen diyaloğa bayıldım. Kız kardeşi merak ettim:A
Forumun yaş ortalaması 17 herhalde gördükleri her polisiyeye içerde kopyası muamelesi yapıyorlar ; bilmiyorsanız @Çiğdem- ablanıza sorun 30 yıldır TV izliyor size anlatır hangi dizi neye benziyor:A
İçerde'nin çakma versiyonu gibi duruyor. Umarım tutmaz. :X
Özge Gürel diye biliyorum:A
Yeni tanıtım yayınlandı. :bhr: :Z

@Çiğdem- @destere