Muhteşem İkili - Tanıtım Fragmanı | Kanal D

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi ''Muhteşem İkili''nin ilk tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını TMC Film'in, yönetmenliğini Çağatay Tosun'un, senaristliğini Başar Başaran'ın üstlendiği dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Öykü Karayel, Özge Gürel, Engin Şenkan, Eren Hacısalihoğlu, Zafer Algöz ve Talat Can Büyükaltay yer alıyor.

"Muhteşem İkili" yakında Kanal D'de!

Bu da iki polis hikayesiyse Can Kırıkları'nı izlemeye gerek yok bunu izlerim tanıtım farklı ve güzel olmuş. :D

EFSANE GÖRÜNÜYOR. SÜPER BİR DİZİ OLACAK

Taklitler asıllarını yüceltir...

icerde61.jpg

sarpmert.jpg

Bayıldım tanıtıma ve beni çok heyecanlandırdı bir an önce izlemek istiyorum ya:Z

Burnuma yeni kesilmiş kereste kokusu geldi. :A Bir de polisiye dizilerin (İçerde, Can Kırıkları) fragmanlarında çiftlerin birbirine silah çekmesi sıktı artık. :A

DoxD5R9X0AADfs7.jpg

DoxD5RlXoAEKlvE.jpg

Ben ölürsem ben kurtulurum sen ölürsen herkes kurtulur:A

İkili arasında geçen diyaloğa bayıldım. Kız kardeşi merak ettim:A

İçerde'nin çakma versiyonu gibi duruyor. Umarım tutmaz. :X

Forumun yaş ortalaması 17 herhalde gördükleri her polisiyeye içerde kopyası muamelesi yapıyorlar ; bilmiyorsanız @Çiğdem- ablanıza sorun 30 yıldır TV izliyor size anlatır hangi dizi neye benziyor:A

Son düzenleme:
Forumun yaş ortalaması 17 herhalde gördükleri her polisiyeye içerde kopyası muamelesi yapıyorlar ; bilmiyorsanız @Çiğdem- ablanıza sorun 30 yıldır TV izliyor size anlatır hangi dizi neye benziyor:A
Bu lafın muhattaplarından biri de benim galiba. Ama ben de İçerde'yi sevmiyorum (yani isterse 50 kez kopyalasınlar) sadece elem akıtmak istedim. :A

Bu lafın muhattaplarından biri de benim galiba. Ama ben de İçerde'yi sevmiyorum (yani isterse 50 kez kopyalasınlar) sadece elem akıtmak istedim. :A
ayol duyan da içerde muhteşem yüzyıl , avrupa yakası ya da ezel gibi bir başyapıt sanacak sıradan bir polisiye neyini çalsınlar:A