ben verilen sözlerin takipçisiyim sıvadaşlar sözünün eridir asla yalan söylemezler bu haftaki oylamada göreceğiz türbüşona ilk beşte yer verirse @MasacRE- nin ümüğünden sıkarızUtkuşum bana kıyamaz, geçmişimiz var bizim.
ben verilen sözlerin takipçisiyim sıvadaşlar sözünün eridir asla yalan söylemezler bu haftaki oylamada göreceğiz türbüşona ilk beşte yer verirse @MasacRE- nin ümüğünden sıkarızUtkuşum bana kıyamaz, geçmişimiz var bizim.
aman ha yelkenleri suya indirme gidişatın tehlikeliŞöyle güzel bir kadının fotoğraflarının konusunu açarsan bir şeyler düşünürüz Ama öyle vesilalık gibi olmayacak @destere nin dediği gibi Belki destere de affeder o zaman
Söz vermedim açılacak konuya göre kararımı vereceğimaman ha yelkenleri suya indirme gidişatın tehlikeli
Geceyi bekleyin o zaman, çok güzel biri gelecek. @destere
Söz vermedim açılacak konuya göre kararımı vereceğim
Bu konudaki çalışmalarıma başlıyorum.
Şovmen iğrenç insanlardan tiksiniyorum. Bu da onlardan biri işte ne olacak yani.Bunun kaslarını görünce @MEnes in kanı donmuştu galiba, benim de şu an donuyor
@Bully @destere @Arslan Bey Sizin ecünnü Senadan daha güzel vlla gelip buraya bakınAşkı Memnu ne taş atmış ortalığa ama, küçükken çirkin bir şeydi. @sokak sanati @Çiğdem- @Billy Kane @MasacRE- @destere @Dosi @Maskeli Fedai @ozmoturk
Dimi kütür kütür
Yoksa sende de mi sakallar var? Yoksa bıyıklarını kesmeyen kızlardan mı hoşlanıyorsun?
Sizin konuyu gölgede bıraktık @Yiğitt afferimYoksa sende de mi sakallar var? Yoksa bıyıklarını kesmeyen kızlardan mı hoşlanıyorsun?
Kes o bıyıklarını kız. Gerçi sen sakal bırakmışsındır, bıyık kesmez.Sizin konuyu gölgede bıraktık @Yiğitt afferim
Evrim geçirmiş bebe ama ilgilenmiyorum.
Allah yürü ya kulum demiş,evrime tekme atmış kafa atmış ne bulursa atmış