Kahramanın ailesi Olan bir de senin parlağa olduTüm aile silindi piyasadan desene
Kahramanın ailesi Olan bir de senin parlağa olduTüm aile silindi piyasadan desene
Çoktan belli olmuştu zaten. Hepsi at hırsızına döndü.
İçerde'nin gizli kahramanıydı bu adam ama Çukur'da etkisiz kalmıştı o yüzden üzüldüm diyemeyeceğim
İçerde'nin gizli kahramanıydı bu adam ama Çukur'da etkisiz kalmıştı o yüzden üzüldüm diyemeyeceğim
Ha bir de intikam olayı var tabi dizide Celasun Akşın'ın intikamını, Meke de babasının intikamını almak için kuzuların yanına sızmıştır muhtemelen vardır bir planları
Kimmiş oKahramanın ailesi Olan bir de senin parlağa oldu
Benim için iyi oldu yeni dizide Kıvançla beraber izliyecem tam parlak şöleniZibidi Amil işte
Çarpışmadamı oynayacak oBenim için iyi oldu yeni dizide Kıvançla beraber izliyecem tam parlak şöleni
Yine zibidi polis rolundeyse eğer kendini taklit ediyorEvet çatla patla
O işini bilir sen tasalanmaYine zibidi polis rolundeyse eğer kendini taklit ediyor
Hhaha bende izleyecem ama ilk Kıvanç dizim olacak bu Ezeli saymazsak @xemrexxxAy bi kes ya sen ne anlarsın
İşte tam başarısız olacakken süper kahraman Yamaç efendi imdatlarına yetişecek Heyecanı Yok eşliğinde bütün kuzuları yolacaklarYa hadi Celasun tamam ama Meke çapsızının yaptığı plandan ne olur? İki üç bölüme Kuzular anlar onun hain olduğunu, verirler cezasını. @Çiğdem-
İzleme sen,Kıvançı haketmiyorsunHhaha bende izleyecem ama ilk Kıvanç dizim olacak bu Ezeli saymazsak @xemrexxx
Sen de tüm sevmediklerini öldürmüştün ona bakarsak Sıfırdan dizi olacaktı
İşte tam başarısız olacakken süper kahraman Yamaç efendi imdatlarına yetişecek Heyecanı Yok eşliğinde bütün kuzuları yolacaklar