10-16 Eylül 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

Öylesine birkaç konu açmıştım. Listeye girmişim. Gerçekten açsam zirveye oynardım. :)

Herkes ayağını denk alsın :A
@Aserat @Yiğitt Emekli edeceksin gocamanları az kaldı :A :A :A
yasli-amcalar.jpg

Onların emeklililk yaşı gelmişte geçmiş,huzurevine yollayacak ikisini de :A
Aaa hep diyorum cnm bu konuda gerçekten ilaç oldun Yiğit Aserat dışında bu tv reyting konularına bir sen merak saldın ve bu konular çok önemli her ne kadar beni mesaj yazma ilgilendirsede senide taktir etmeye devam ediyorum daha doğrusu @Yiğitt @Aserat ve sen bu alanda üç silahsorler benim deyimimle :Z:Z:Z
three_musketeers_team_sonic_by_quidditchchick004.jpg

Aaa hep diyorum cnm bu konuda gerçekten ilaç oldun Yiğit Aserat dışında bu tv reyting konularına bir sen merak saldın ve bu konular çok önemli her ne kadar beni mesaj yazma ilgilendirsede senide taktir etmeye devam ediyorum daha doğrusu @Yiğitt @Aserat ve sen bu alanda üç silahsorler benim deyimimle :Z:Z:Z
three_musketeers_team_sonic_by_quidditchchick004.jpg
Sağol canım :bhr:

Elimden geldiğince foruma katkıda bulunmaya çalışıyorum,başarabiliyorsam bi faydam dokunuyorsa ne mutlu :D

Geçen haftalara göre daha az açtığımı düşünmüştüm ama yine maşallah'lık bir performans çıkarmışım.Yavaş yavaş elimi eteğimi çekmem gerekiyor ama nasıl olacak bilmiyorum. :A

Tebrikler. :D @serhatt @Yiğitt

Geçen haftalara göre daha az açtığımı düşünmüştüm ama yine maşallah'lık bir performans çıkarmışım.Yavaş yavaş elimi eteğimi çekmem gerekiyor ama nasıl olacak bilmiyorum. :A

Tebrikler. :D @serhatt @Yiğitt
Teşekkür canım
Sana da tebrikler :D
İkimizin de elini eteğini çekme vakti geliyor yavaştan bakalım napıcaz meraktayım :D