Ufak Tefek Cinayetler - 33. Bölüm Yorumları | YENİ SEZON

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
29450280b7b5fb78f375975a9257df26b8e1640013abf01082dbafaf7786fd4e1db6ca43.jpg

Ekranların ilgiyle izlenilen dizisi ''Ufak Tefek Cinayetler'' bu akşam 2. sezonunu açıyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil gibi isimlerin yer aldığı dizide bu sezon yer yerinden oynayacak. Sevilen dizi geçtiğimiz sezonda olduğu gibi ''salı akşamları'' izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

''Ufak Tefek Cinayetler'' heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Star TV'de!
Bölüm Etiketimiz: #elturco

Süper bir seson ve bölüm olacak. Star tv’yi açtım bekliyorum

Ufak Tefek Cinayetler'e "El Turco" karakteri dahil oluyor ve bölüm etiketi de karakterle alakalı. "El Turco"nun tarihsel gelişimi ile ilgili tespit.

"El Turco" olarak anılan Arda Turan'ın tarihsel gelişimi:

galatasaray-da-arda-turan-sesleri_780x438.jpg

1616040-34318434-2560-1440.jpg

416

ispanyollar_duyurdu_arda_her_an_satilabilir_1519724707_3345.jpg

"El Turco" karakterini canlandıracak olan Osman Sonant'ın tarihsel gelişimi:

leyla-ile-mecnun-yavuz-p8g5-cover-FjHW_cover.jpg

5ae27ab966a97c82afd859b1

ufak-tefek-cinayetler-adil-saglam-kimdir.jpg

Merakla bekliyorum yeni bölümü. Üstelik sevdiğim diziden transfer olmasıda ayrıca heyecanlandırıyor beni.
Osman Sonant'ı Leyla ile Mecnun dışında farklı bir karakterde izlemek zevkli olacak. Daha önceki dizisini izlememiştim oyüzden ilkkez komedı dışındaki bir rol ile izleyeceğim :Z @MEnes

Merakla bekliyorum yeni bölümü. Üstelik sevdiğim diziden transfer olmasıda ayrıca heyecanlandırıyor beni.
Osman Sonant'ı Leyla ile Mecnun dışında farklı bir karakterde izlemek zevkli olacak. Daha önceki dizisini izlememiştim oyüzden ilkkez komedı dışındaki bir rol ile izleyeceğim :Z @MEnes
Büyük oyuncudur kendisi. Diziyi izlemiyorum ama şov yapacaktır. :D

3 aylık bekleyişe değen güzel bir bölüm olacak gibi görünüyor merakla bekliyorum. :Z Erkenci Kuş’tan yüksek alamazsa çıldırırım. Ki herkes meraktan da olsa bakacağı için alır mutlaka. :A

Son düzenleme:
3 aylık bekleyişe değen güzel bir bölüm olacak gibi görünüyor merakla bekliyorum. :Z Erkenci Kuş’tan yüksek alamazsa çıldırırım. Ki herkes meraktan da olsa bakacağı için alır mutlaka. :A
1 saat özet verir muhakkak, başladığı an bana haber eder misin? Açayım ben de. :Z

Jenerik değişmiş. Sanırım yeni bölüm başlayınca gösterecekler tamamını. Neyse sonunda kavuştuk. :Z

Vayy jenerikte değişmiş. Çok güzel görünüyordu

Oya geberene kadar diziden zevk alamayacağım. Ben ömrümde bir karakterden bu kadar nefret etmedim.

Sanırım Oya'nın cinayetine ilerleyeceğiz bu sezon. Oya birini öldürmüş ya da birinin cinayetini üstleniyor. Bana ikinci seçenek daha doğru geldi. 2019'dan tekrar Eylül 2018'e geçildi. Bu sezonun hikayesi de buradan ilerleyecek...

Ve Osman Sonant da dizide görünür, 'Kerim' karakterini canlandırıyor. Bölüm etiketimiz gibi ''El Turco'' da diyebiliriz tabi. Oya'ya yürür mü? Yürür yürür. 🙄

Şu Oya sahneleri ne kadar sıkıcı ya. Robotu oynuyor sanki, diziden soğumama bi' sebep zaten. Ölse de kurtulsak. :D