Demet Akalın'ın Villasına Haciz Geldi!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
251655.jpg

Eşi Okan Kurt'un aile şirketinin borçları nedeniyle zor günler geçiren Demet Akalın'a haciz şoku!

Toplam 150 milyon TL'ye yakın borçları olan şirketten 36 milyon TL alacağı olan bir akaryakıt şirketinin aldırdığı haciz kararıyla bugün Demet Akalın'ın Beykoz'daki villasına haciz memurları geldi.

Televizyon, klima, bilgisayar ve tabloların haczedildiği olayla ilgili Demet Akalın, kendisini arayan muhabire 'Şu anda konuşamam' dedi.

5b96582d7af5071a60a18cef

Daha önce de gelmemiş miydi? Sinir krizi geçirmişti hatta. :A

Ne yapıyorlar paraları yav, Demet her gün bir sahnede. Eşi her gün bir sahnede...

150 milyon diyor. Şarkı söyleyerek kazanılmaz ki o para. Gucci markası onun olsa yine etmez 150 milyon :A
Ayrıca Demet'in değil Okan'ın ve onun ailesinin borcuymuş. Az konuyu okuyun:A
Kadın konser başına aldığı paralarla, çıkardığı albüm ve kliplerle rahat çıkarır. Ayrıca reklamda da oynuyor. Villada da oturuyor yani. Demek ki kocasına yardım etmek istememiş. :)

Kadın konser başına aldığı paralarla, çıkardığı albüm ve kliplerle rahat çıkarır. Ayrıca reklamda da oynuyor. Villada da oturuyor yani. Demek ki kocasına yardım etmek istememiş. :)

150 milyon diyoruz. Yıl başında bile 100 bin liraya mekana çıkıyor bu insanlar. Yıl başı gibi özel günlerde 100 çıkıyorsa normal zamanda 50 anca. 150 milyonu biriktirmesi imkansız. Hiç bir şey harcamasa yine yıllık en fazla 15 milyon para kazanabilir bu kadın. Yani yardım edemez.:X