2018 En Favori Üye 2018 | 3. Tur | D Grubu

Hangi 3 üye4.tura yükselsin ?

• Yiğitt

Oy: 30 88.2%
  • turkuazz

Oy: 24 70.6%
  • MayısKralı

Oy: 15 44.1%
  • Dosi

Oy: 18 52.9%
  • XanTier

Oy: 6 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
Bir Fav10 klasiği "En Favori Üye" 2018, üçüncü tur oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.
- Konularda oy verdiğiniz kişiler ve nedeni dışında başka mesaj yazılması yasaktır. Bu tür mesajlar olursa önce silinecek, devamında cezai işlem uygulanacaktır.
- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.

*Anket süreleri 3 gündür.

@Yiğitt
@turkuazz

Melih bu yıl kayboldu. Diğerlerinden en iyi ihtimal @MayısKralı 'dı. Bana yaptığı bir kaç hata ve Ariana'yı mahvetmesinden dolayı sinirliyim ona ama neyse kötünün iyisi:D

Son düzenleme:
Sene dediğine göre neyden bahsettiğimi anladın. Neyse yüzüme başka davranıp arkamdan benimle ilgili şeyler yazman hiç hoşuma gitmedi.
Neyse devam ettirmek istemiyorum bu konuşmayı ama bilki kırıldım.:)

Hayır, anlamadım seneyi sormamın sebebi ben bu sene aktif bile değildim özelden konuştuğum 2 kişi vardı bunlarda Çiğdem ve Kerem'di. Geçen sene de zaten arkandan nereye bir şey yazdım ki? Özel mesaj kutusundan kimseye, kimseyle ilgili bir şey demiyorum. Yönetim konularındayken yanlış anlaşılacak bir şey mi yazdım diye düşündüm şuan (b) Ben senin ve ya kimsenin arkasından bir şey dediğimi sanmıyorum demem çünkü. Şu an tam olayı bilmediğimden de zor durumda bıraktın açıkçası. :X

Hayır, anlamadım seneyi sormamın sebebi ben bu sene aktif bile değildim özelden konuştuğum 2 kişi vardı bunlarda Çiğdem ve Kerem'di. Geçen sene de zaten arkandan nereye bir şey yazdım ki? Özel mesaj kutusundan kimseye, kimseyle ilgili bir şey demiyorum. Yönetim konularındayken yanlış anlaşılacak bir şey mi yazdım diye düşündüm şuan (b) Ben senin ve ya kimsenin arkasından bir şey dediğimi sanmıyorum demem çünkü. Şu an tam olayı bilmediğimden de zor durumda bıraktın açıkçası. :X

Boş ver. Zor duruma düşeceğin bir şey yok. Zaten çok aktif değilsin kimsenin arkasından bir şey demezsin daha önceki yıllar için dedim.:)

Boş ver. Zor duruma düşeceğin bir şey yok. Zaten çok aktif değilsin kimsenin arkasından bir şey demezsin daha önceki yıllar için dedim.:)

Önceki yıllar çok yakın değildik zaten, seni kıracak bir şey geçen sene olmuştur. Neyse ne yaptığımı bilmediğim halde özür dilerim.:)

@Yiğitt ve @turkuazz dedim :D

@Yiğitt
@XanTier

Üçüncü arkadaş için üçü arasında kararsız kaldım ve son kararımı söylemeyeceğim. :(
Geçen turdada her gruba yazdın kimlere oy verdiğini ama bir tek benim bulunduğum grupta tek belirtmemiştin, yine aynısı:A:A
En azından kararsız kalınanlar arasında olduğumu bilmekte önemli benim için:bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...