eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Şu alttaki ifade tablosunu görüyor musun :bhr: Bir daha kimse senin oylarından memnun değil demezsin umarım :A
Ekli dosyayı görüntüle 61420

Hayır gömmüyordum, ben sevdim ama forum sevmez bunu dedim, öyle de oldu şu an can çekişiyor :A

Dediğim gibi Sertab'ı severim ama doğru şarkılarla gelmen önemli :A

La ben yarışmacı mıyım nasıl -15 alayım :A Sana dedik değil mi ben sevdim ama eleneceksin diye,azıcık daha foruma hitap edecek şarkı bulsaydın Kenan'ı şutlardık ne güzel :A

Çok daha kötü şarkılar vardı, bu fena kalmadı onların arasında :A

Kendisinin dili yok mu :A @Maskeli Fedai

Ben sana Duman'la kıyaslayıp puan düşürecekler dedim :A Ben Sezen'in yorumunu da severim ama Duman olsa tam puan alırdı mesela :A

Bende 8 verdim. :A Ne çok ortak noktamız var. :A

Şu alttaki ifade tablosunu görüyor musun :bhr: Bir daha kimse senin oylarından memnun değil demezsin umarım :A
Ekli dosyayı görüntüle 61420

Hayır gömmüyordum, ben sevdim ama forum sevmez bunu dedim, öyle de oldu şu an can çekişiyor :A

Dediğim gibi Sertab'ı severim ama doğru şarkılarla gelmen önemli :A

La ben yarışmacı mıyım nasıl -15 alayım :A Sana dedik değil mi ben sevdim ama eleneceksin diye,azıcık daha foruma hitap edecek şarkı bulsaydın Kenan'ı şutlardık ne güzel :A

Çok daha kötü şarkılar vardı, bu fena kalmadı onların arasında :A

Kendisinin dili yok mu :A @Maskeli Fedai

Ben sana Duman'la kıyaslayıp puan düşürecekler dedim :A Ben Sezen'in yorumunu da severim ama Duman olsa tam puan alırdı mesela :A
@MEnes e bir şey oldu senin yerine o kullanıyor bu sezon berbat oyları :A :A :A

@Felon oyları
14 Yalın
13 İrem Derici
12 Gülşen
11 Hande Yener
10 Gülben Ergen
9 Sezen Aksu
8 Ahmet Kaya
7 Sia (çok beğendim ama çok dinlemediğim için böyle bir puan aldın bu şarkıyı sevdim)
6 Sertab Erener
5 Kenan Doğulu
(5ve yukarısı müthişsiniz 2gündür dinliyorum ancak son gün oylarımı kullanabildim müthiş)
4 Demet Akalın
3 Gökhan Türkmen (Hayal kırıklığı)
2 Zülfü Livaneli
1 Selda Bağcan

@Felon oyları
14 Yalın
13 İrem Derici
12 Gülşen
11 Hande Yener
10 Gülben Ergen
9 Sezen Aksu
8 Ahmet Kaya
7 Sia (çok beğendim ama çok dinlemediğim için böyle bir puan aldın bu şarkıyı sevdim)
6 Sertab Erener
5 Kenan Doğulu
(5ve yukarısı müthişsiniz 2gündür dinliyorum ancak son gün oylarımı kullanabildim müthiş)
4 Demet Akalın
2 Zülfü Livaneli
1 Selda Bağcan

@Felon süpersin. :Z

@Felon oyları
14 Yalın
13 İrem Derici
12 Gülşen
11 Hande Yener
10 Gülben Ergen
9 Sezen Aksu
8 Ahmet Kaya
6 Sertab Erener
5 Kenan Doğulu
4 Demet Akalın
2 Zülfü Livaneli
1 Selda Bağcan
@Felon beğenmemene şaşırdım, haftaya Gökhan'ı seveceksindir inşallah. :Z

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Aaa devam ediyoruz Kenan ve Selda elenme potasındalar 4-5 puan vardı aralarında dün 2 saat açıkladımız halde hala baya oyumuz var bu arada oy katkısı için herkese çok teşekkürler :bhr:

@Maskeli Fedai oyları
13 Puan: Gökhan Türkmen
12 Puan: Ahmet Kaya
11 Puan: Gülşen
10 Puan: Gülben Ergen
9 Puan: Hande Yener
8 Puan: İrem Derici
7 Puan: Zülfü Livaneli
6 Puan: Demet Akalın
5 Puan: Sezen Aksu
4 Puan: Sertab Erener
3 Puan: Kenan Doğulu
2 Puan: Sia
1 Puan: Selda Bağcan
Akşam yapsaydın ya, gündüz zevki olmuyor. :A

@MayısKralı oyları
Sia 14 (Sırf bu şarkıya tam puan vermek için geldim, harika :Z )
Sertab 13
İrem 12
Yalın 11
Kenan 10
Gülşen 9
Sezen 8
Gökhan 7
Demet 6
Hande 5
Gülben 4
Selda 3
Ahmet Kaya 2