''Aşk-ı Memnu'' Veda Bölümüyle Yine Ekranlarda...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
ask-i-memnuyu-unutulmaz-kilan-5-neden_131552229098966403.jpg

Ekranların unutulmaz dizilerinden biri olan ''Aşk-ı Memnu'' veda bölümüyle ekranlara geliyor!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Hilal Saral'ın üstlendiği; başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Nur Fettahoğlu, Zerrin Tekindor ve İlker Kızmaz'ın yer aldığı projenin 'Veda' bölümü bugün yeniden Kanal D ekranlarında hayat bulacak.

Tekrarlarıyla reytinglerde üst sıralarda yer alan ''Aşk-ı Memnu'' veda bölümüyle bugün 17.00'de Kanal D'de!

Asmalı Konak'tan sonra Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan 2. finali olmuştu. Tabi bunu Haziran sıcağında başarmıştı. :bhr:

Bugün yine aklıma geldi konuyla. 3-4 sahnesini izledim yemek yerken muhteşemdi yine.:bhr:
Rönesans tablosu kıvamında ki sahnenin, en anlamlı, en hüzün dolu sahnesinide profil resmi yaptım.:love1:

Diziyi bende izledim zamanında ama her tekrarında benzer konu açılması abartı cidden :F

Bihter'ın ölüm yıldönümünü her sene açılıyor mesela.
Bende 3 sezon herkesi çatlattan Kırgın Çicekler'imiz Songül'ün konusunu açacam:A .
evli mutlu ve çocukluydu :T

Asmalı Konak'tan sonra Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan 2. finali olmuştu. Tabi bunu Haziran sıcağında başarmıştı. :bhr:
Beşir'in cenaze sahnesinde çok zevk aldım yine tövbe tövbe. :A:A
Pembe dizi oysa ki. Nasıl sevmezsin, anlamadım. :A

Bak "olmamış" üstüne "olmamış" da yemişsin. Yakıştıramamışlar sana. :A
Diziyi bende izledim zamanında ama her tekrarında benzer konu açılması abartı cidden :F

Bende 3 sezon herkesi çatlattan Kırgın Çicekler'imiz Songül'ün konusunu açacam:A .
çok başarılı dizi :bhr::bhr:
Bugün yine aklıma geldi konuyla. 3-4 sahnesini izledim yemek yerken muhteşemdi yine.:bhr:
Rönesans tablosu kıvamında ki sahnenin, en anlamlı, en hüzün dolu sahnesinide profil resmi yaptım.:love1:
Gönül rahatlığıyla bastım "olmamış" butonuna. :A

pnAZLm.jpg
İzliyeceğim TV'den dün de izledim bölümü
İşte böyle bir dizi, böyle bir efsane... Gelmeyecek senin gibisi...
gdfgdfgdf.png

Pembe dizi oysa ki. Nasıl sevmezsin, anlamadım. :A

Bak "olmamış" üstüne "olmamış" da yemişsin. Yakıştıramamışlar sana. :A
İrrite oluyorum Ay Yapıma :A

Her duyguyu tatmışım mesajımda :F