Bizim Hikaye - Yeni Sezon Fragmanı | FOX

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Bizim-Hikaye-haber-resim-20bda0cd-d326-4fcc-acd4-e29dfa72c0e6-mpositioned-640x360.jpg

FOX'un sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin yeni sezon fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Mehmet Korhan Fırat'ın paylaştığı; yeni yönetmen ve senaristiyle 2. sezona girecek yapımın kadrosunda bu sezon Sahra Şaş ve Murat Danacı da rol alacak.

Öte yandan geçtiğimiz sezonun ortalarında yapıma ara veren Nejat Uygur (Hikmet) de yeni sezonda diziye dönüyor.

Bizim Hikaye, yeni bölümleriyle yakında FOX'ta!

68. bölüm fragmanı çeker gibi yeni sezon tanıtımı yapmışlar. Sonra bir şey deyince ben kabahatli oluyorum. :A Avlu'nun reytinglerinden nemalanmak için de herkesi hapse sokmuşlar pes. :A

68. bölüm fragmanı çeker gibi yeni sezon tanıtımı yapmışlar. Sonra bir şey deyince ben kabahatli oluyorum. :A Avlu'nun reytinglerinden nemalanmak için de herkesi hapse sokmuşlar pes. :A
Herkes mi.ss Ay orjinaline uygun gidiyor Fiona da hapse girmişti :A Kıskan :Z

Fragmana gelecek olursak; eğer cezaevi sahneleri orijinalindeki gibi olursa tadından yenmez :bhr: Hikmet döndü inşallah bipolar olduğunu da görürüz :Z

Zaman atlaması olmuş belli ki, Tülay’ın karnı kocaman olmuş :A Fiko nasıl da kararmış ay bu dizilerde sezon finaliden sonraki bronzluğa çok gülüyorum tüm ekip kara olmuş :A

Fikri ve Barış’ın fragmanda olmaması saçma olmuş.ss Babaanne ölmüş sanırım :( Orijinalinde de üzülmüştüm ölümüne. @xBUGRAx

Yeni yönetmeni beğenmedim pek, çekimler değişmiş belli. Karanlık çekmiş :A

Herkes mi.ss Ay orjinaline uygun gidiyor Fiona da hapse girmişti :A Kıskan :Z
Fragmana sesli bir ortamda denk geldim o yüzden çocuklar da hapse girdi sandım. Gerçi işler yolunda gitmezse onu da yaparlar. :A Hem bir güne bir tane Avlu yeter o yüzden reyting getirmez böyle atraksiyonlar. :A

Fragmana gelecek olursak; eğer cezaevi sahneleri orijinalindeki gibi olursa tadından yenmez :bhr: Hikmet döndü inşallah bipolar olduğunu da görürüz :Z

Zaman atlaması olmuş belli ki, Tülay’ın karnı kocaman olmuş :A Fiko nasıl da kararmış ay bu dizilerde sezon finaliden sonraki bronzluğa çok gülüyorum tüm ekip kara olmuş :A

Fikri ve Barış’ın fragmanda olmaması saçma olmuş.ss Babaanne ölmüş sanırım :( Orijinalinde de üzülmüştüm ölümüne. @xBUGRAx

Yeni yönetmeni beğenmedim pek, çekimler değişmiş belli. Karanlık çekmiş :A

Rahmet'i de üniversiteye gidiyor sanıyor sanırım girmemiş. :A

İşte bunu diyorum yeni sezonla ilgili ne ipucu var bunda. :A Su israfı. :A
Söylenenleri dinlersen ipuçlarını görürsün. İlk teaser'lar biraz gizemli olmalı ki insanlarda merak yaratsın. Böyle 79. bölüm fragmanıymış gibi davranmaya gerek yok. :A

Resmen Avlu'nun apaçık özentisi olmuş. Neyse, yeni sezonda seyirciden tokat yiyeceği için içim rahat. :A

Kadın'dan transfer yapmışız. Hapiste ki kız bizim çıyan :A @xBUGRAx @ozgur2113
Yuh Avlu'nun sloganını kullanmışlar. :A
Fragman çok şey anlatmıyor ama heyecanla bekliyorum o ayrı. :D
Resmen Avlu'nun apaçık özentisi olmuş. Neyse, yeni sezonda seyirciden tokat yiyeceği için içim rahat. :A
Rahmet'i de üniversiteye gidiyor sanıyor sanırım girmemiş. :A
İkinci fragman geldi :Z Fikri efsanesi devam ediyor :Z Yeni senarist iyi gelecek bence ilk bölümlerdeki komedi havasını yaratmış bence :A

gecen sezon dususdeydi bu sezon karsisindaki rakipleriyle birlikte dusus devam edcek bakalim