'Güldür Güldür Show'un Akıbeti Belli Değil...

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
ali-sunal-guldur-guldur-show-bitiyor-iddialarini-yanitladi.jpg

Geçtiğimiz günlerde TV8'e transfer olduğu açıklanan ''Güldür Güldür Show''un akıbeti belirsiz!

Birçok kanalı gezen ve tekrarlarıyla birçok kanala reyting kazandıran sevilen yapım ''Güldür Güldür Show''un geçtiğimiz günlerde Show TV'den ayrıldığı ve TV8'e geçtiği açıklanmıştı. Milliyet gazetesinden Sina Koloğlu'nun haberine göre, TV8'den görüştüğü yetkililer '“Konuştuk bir ara ama olmadı. Bizim Med Yapım Kore uyarlaması dizimiz var” açıklamasını yaptı.

Şu an hangi kanalda yayınlanacağı net olmayan ''Güldür Güldür Show''un yeni sezonu ne zaman açacağı da bilinmiyor.

Show elinden kaçırmasın bence hangi gün yayınlarsa yayınlasın bi günü garanti kurtarmış olur.

O ne saçma açıklama. :F

Galatasaray'ın "yenildik ama bizim UEFA kupamız var" demesi gibi. :A

Ay ne bitmez çilesi var bunun da. Zaten yeni dizilerden birkaçı tutmaz Show’un elinde bulunsun. :A
O ne saçma açıklama. :F

Galatasaray'ın "yenildik ama bizim UEFA kupamız var" demesi gibi. :A
Güldür Güldür çarşamba yayınlanıyordu. O yüzden almadığımız için çarşamba akşamı dizi yayınlayacağız demişler. Ben de ilk başta anlamamıştım. :A

Ay ne bitmez çilesi var bunun da. Zaten yeni dizilerden birkaçı tutmaz Show’un elinde bulunsun. :A

Güldür Güldür çarşamba yayınlanıyordu. O yüzden almadığımız için çarşamba akşamı dizi yayınlayacağız demişler. Ben de ilk başta anlamamıştım. :A
O anlama geliyordur da, anlam çıkmıyor. Bazen açıklamayı uzatmak gerek, yoksa UEFA Kupası olan Galatasaraylı cümlelerine döner mevzu. :A