Tamam şimdi gönderiyorumSenin şarısına recap belirle yoksa ben yapacam![]()
![]()
![]()
Tamam şimdi gönderiyorumSenin şarısına recap belirle yoksa ben yapacam![]()
![]()
![]()
@MEnes Benim Albümüm'de genellikle düşük verirdi Yalın'a pis sıvacı. ss Bu sezon diğer pop sanatçılarına göre kıyasladığımızda bir şansı olabilir diye düşünüyorum Yalın'ınUmarım daha iyi oylar gelir kendisinden
![]()
Aaa evet Benim Alvümümde de yarışmıştı MS için demiştim BenVardım diye hatırlıyorum ya da Yalın'la başka biri yarışıyordu ama Yalın'ı gömdüğümden eminim bu yarışmada veya senin diğer yarışmada.![]()
![]()
Aaa evet Benim Alvümümde de yarışmıştı MS için demiştim Ben![]()
@Maskeli Fedai erken eletirse eğer @Bully giderken onuda götürücekmiş oyüzden sizin taraftayım birazda![]()
![]()
@sokak sanati @MEnes
Burak kardeşim için erken elenmesini istemem ama Yalın diyince kötü oluyorum.Aaa evet Benim Alvümümde de yarışmıştı MS için demiştim Ben![]()
@Maskeli Fedai erken eletirse eğer @Bully giderken onuda götürücekmiş oyüzden sizin taraftayım birazda![]()
![]()
@sokak sanati @MEnes
Dinlemedim ama yüksek ihtimal iğrençtir.
Güzel sıvadın yine tebrik ederimDoğru hatırlamışım.Bende sanat sanat içindir. Bana iyi gelen her sanata iyi puan verebilirim.
![]()
Kiz su başkan bozuntusunu at yarışmadan bak göz yine fetocu çıktı bu durumda @sokak sanati ve @xBUGRAx yarışmadan atılmalı@Bully Yarışıyorkan yoktun sen iyi ki Yalın ile![]()
![]()
Antisi oldunu şuan öğrendim unutmadıysam
![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Burak kardeşim için erken elenmesini istemem ama Yalın diyince kötü oluyorum.![]()
Dinlemedim ama yüksek ihtimal iğrençtir.![]()
![]()
İşimiz bu biliyorsun.Güzel sıvadın yine tebrik ederimBunu olumlu bir mesaj olarak kabul ediyorum
![]()
Saat kaç olmuş şimdi işin yoksa 18 şarkıyı tek tek yüklemesini bekle kes sonra youtube yüklenmesini bekle 2 saat civarı vakit![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx e pay ettirsemde onalr yapsa
![]()
![]()
@Bully
Daha gömelim mi ölmedi bence.Iyyyk boyuda kısa parlakçılarda bakmaz buna. Bodur yalın![]()
Yalın'ın önceki MS zamanlarında MEnes yoktu forumda zatenAaa evet Benim Alvümümde de yarışmıştı MS için demiştim Ben![]()
![]()
@sokak sanati @MEnes
Daha gömelim mi ölmedi bence.![]()
Sen çok fazla olmaya başladın
Katılıyorum sonuna kadarKiz su başkan bozuntusunu at yarışmadan bak göz yine fetocu çıktı bu durumda @sokak sanati ve @xBUGRAx yarışmadan atılmalı@mrt-06 @dizi kolik @Aserat @Yiğitt @cookies @serhatt @kerem @dreamy @Bully @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Billy Kane
Sen çok fazla olmaya başladınHaddini bil mikser
![]()
Katılıyorum sonuna kadarTek başkan sen olmalısın
![]()
Seni boğarım.
Seni boğarım.