Aaa Demeti alma şeyini anladımDüşük verenlere sinirlenip keyfimi kaçırmamak için.
Aaa Demeti alma şeyini anladımDüşük verenlere sinirlenip keyfimi kaçırmamak için.
Yani düşük mü vereyim şimdi bu şarkıya onu mu ima ediyorsun Öyle bir algıya kapıldımHhaha yok sonra klibe batım bune demiştim Shakira Rihanna klibine özenmişler ama görsel bir kirlilik oluşmuş @MayısKralı @sokak sanati
Yani birbirmize her hafta tam vericez ya onu diyorum.
Hahah sen istediğini ver ayoll benden yabancılar zaten düşük almaz @MayısKralı Telaşa kapılmasınYani düşük mü vereyim şimdi bu şarkıya onu mu ima ediyorsun Öyle bir algıya kapıldım
Aaa ne verirseniz verin ayoll ben karışmam yarışmacılar şikayet edebilir Öyle durumda @sokak sanati @xemrexxx devreye girer ben artık küçük işlerle ilgilenmiyorumYani birbirmize her hafta tam vericez ya onu diyorum.
@sokak sanati Demet'ci bana her hafta düşük verirsen onu karşına almış olursun.Aaa ne verirseniz verin ayoll ben karışmam yarışmacılar şikayet edebilir Öyle durumda @sokak sanati @xemrexxx devreye girer ben artık küçük işlerle ilgilenmiyorum
kız bunlar birbirine tam verirken ben etrafta olmam psikolojimi bozamamAaa ne verirseniz verin ayoll ben karışmam yarışmacılar şikayet edebilir Öyle durumda @sokak sanati @xemrexxx devreye girer ben artık küçük işlerle ilgilenmiyorum
@sokak sanati Nasıl Demet ci 😱😱😱 Senin kendin bile gıcık oluyorsun o kadına bee bana gelene kadar@sokak sanati Demet'ci bana her hafta düşük verirsen onu karşına almış olursun.
@xemrexxx İle özel bir teşekkür etmeniz lazım sizi ayrıca özel sundum ne duygusuz nankör şeylersiniz ayoll
Sen gözetlemeye alışıksın bir fotoda @Billy Kane lerden çekersin forumda paylaşırsınkız bunlar birbirine tam verirken ben etrafta olmam psikolojimi bozamam
@sokak sanati nın dişi versiyonu o kadın nasıl sevmesin.
Saçmalama bee özel olarak sondum sizi @xemrexxx 😱😱😱Konunun sonunda ve anlamsız bi şekilde sunmuşsun beğenmedim
Ben gönül rahatlığıyla düşük veririm telaşa kapılabilirHahah sen istediğini ver ayoll benden yabancılar zaten düşük almaz @MayısKralı Telaşa kapılmasın
İlk hafta için fazla iddialı değil miMor ve Ötesi'nin en bilindik ve en sevilen şarkılarından biri geliyor; "Bir Derdim Var"
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
@sokak sanati Demet'ci bana her hafta düşük verirsen onu karşına almış olursun.
Başta iddialı ile girdim ama sonra daha da iddialı olacak, tabi elenmezsem.İlk hafta için fazla iddialı değil mi
Aaaa tüm yarışmalarımda bu sıralamaya uyuyorum ayoll istersen hepsine bakSayfa başında olmalıydım olmamış. Ben en değerlisiyim yarışmanın o yüzden ucuz şarkıcılardan sonra yer alamam)))