Yasak Elma'da 'Talat Bulut' Kararı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
2092498_b8dd25d08c69f4547ae2e9b0af9fc9c6_640x640.jpg

FOX TV'nin sevilen dizisi ''Yasak Elma''da ünlü oyuncu Talat Bulut'un akıbeti belli oldu!

MedYapım - Fatih Aksoy yapımcılığıyla ekranlara gelen dizide Talat Bulut'un akıbeti için mahkeme kararı bekleniyordu. Mahkeme 'Takipsizlik' kararı verdi, yapımcı Talat Bulut ile yola devam kararı aldı.

''Yasak Elma'' yeni sezonuyla Eylül'de FOX TV'de!

Karşı tarafın avukatı 2.Sayfa programında tribünlere oynuyor :A Şu konuşmadan sonra Talat Bulut'un masum olduğuna emin oldum :D

Yine bize oynandı yine başarılı olamadılar oh oh çatlayın! :ok:

Med yapımı tebrik ederim. Güzel PR çalışması yaptı.:A

Son düzenleme:
Dizinin kadın oyuncuları bir olup ortak bir yazı yayınlamışlardı, şimdi o adamla aynı dizide oynamak zorunda kalacaklar sanırım :A

Ya şimdi reklamlar diyeceğim ama bu Talat Bulut için büyük zarar demek. O kadar kişinin nefretini kazanması falan ne bileyim. Bir de yani o kadar kişiye de asildiysa nasıl o oyuncular ile uyum içinde çalışılacak muamma.

Çalışan kadının durumu ne olacak, ekipten yollanmış mı ya da yollanacak mı acep? (b)
Daha önce yollandığını düşünüyorum çünkü avukatı yapımcının kararıdır insafına bırakıyorum falan dedi.

Ya şimdi reklamlar diyeceğim ama bu Talat Bulut için büyük zarar demek. O kadar kişinin nefretini kazanması falan ne bileyim. Bir de yani o kadar kişiye de asildiysa nasıl o oyuncular ile uyum içinde çalışılacak muamma.
Talat Bulut'u son zamanlarda Instagram'dan takip ediyordum, set aralarında yaptığı paylaşımlarda çalışanlarla samimi gözüküyor ama bu samimiyetin derecesi tacize inmiş midir bilemeyiz tabi.

En çok fatih aksoy adına sevindim bu karara. Adamın üstünden yük kalktı. Devam etmek istiyordu talat bey'le zaten ama şu mahalle baskısı yüzünden zor durumdaydı. Artık gönül rahatlığıyla devam edebilir. Talat bey iftira davası açar mı ki acaba, ki bence açmalı...

Doğru karar ama dizideki oyuncu arkadaşları bayağı gömmüşlerdi Talat beyi :D Nasıl yüz yüze bakacaklarsa artık :A