- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,060
Bugün denk geldim de Ömür diye biri var tam tipim konu açtırdı bana.![]()
Benimde göbek fantezim var.Göbekli değil mi biraz.![]()
Göbekli değil mi biraz.![]()
Bana da gösterin bana daBenimde göbek fantezim var.Tatlı ama.
![]()
Benimde göbek fantezim var.Tatlı ama.
![]()
Bana da gösterin bana daAnam Star'ı izliyor.
![]()
Reklama girdi.Bana da gösterin bana daAnam Star'ı izliyor.
![]()
Reklama girdi.![]()
Reklama girdi.![]()
Reklama girdi.![]()
Bu arada Ömür kız mı erkek mi. Anam siz bahsedince emin olamadım.Reklama girdi.![]()
Göbekli diyoruz göbekli bayanı napim öğğ. 😕Bu arada Ömür kız mı erkek mi. Anam siz bahsedince emin olamadım.Hande isminde birini konuşsanız yine acaba oğlan mı derim
![]()
Acaba diyorum o Whatsapp PP'ndeki kız buradaki yorumlarını görse. Biri gösterse ne olurdu.Göbekli diyoruz göbekli bayanı napim öğğ. 😕
Acaba diyorum o Whatsapp PP'ndeki kız buradaki yorumlarını görse. Biri gösterse ne olurdu.@xBUGRAx @sokak sanati
Tatlı Küçük Yalancılar yani Pretty Little Liars gibi hepinizin hayatına musallat olacam o grubu boşuna kurmadımRahat bırakın çocuğu.![]()
Zaten reelde boğaldum bari burda rahat verin pis yılan.Acaba diyorum o Whatsapp PP'ndeki kız buradaki yorumlarını görse. Biri gösterse ne olurdu.@xBUGRAx @sokak sanati
O kadar dumanda ben de boğulurum.Zaten reelde boğaldum bari burda rahat verin pis yılan.![]()
Sen tamamsında sokak Allah düşman başına vermesin geldi bizi buldu.O kadar dumanda ben de boğulurum.Tamam tamam anladım.
![]()
Ayyy PP'si de gizli. Ben tırstım bugün ondan. Korkunç geldi. .sssSen tamamsında sokak Allah düşman başına vermesin geldi bizi buldu.![]()