TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" Çiğdem / 76.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şakasına yazdım zaten, o resimle alakalı atmadığını biliyorum. Ha belki aşkımızı kıskanıp yeni bir aşk yaratmaya çalışmak için attıysan orasını bilemiycem :A
:A Kıvılcımlar uçuşuyor mu üstünde :A

@Çiğdem- 'e gelecek olursak sesi kız sesi işte allah'tan erkek sesi gibi değil bu iyi:A @mrt-06
Ama Ayollll demesini beklerdim. Foruma bu kelimeyi kazandıran ve @xemrexxx gibi bi cıvıktan @Bully gibi ağır abiye kadar herkese bu kelimeyi kullandırdığın için bu kelimeyi bekledim ben:A

@Çiğdem- 'e gelecek olursak sesi kız sesi işte allah'tan erkek sesi gibi değil bu iyi:A @mrt-06
Ama Ayollll demesini beklerdim. Foruma bu kelimeyi kazandıran ve @xemrexxx gibi bi cıvıktan @Bully gibi ağır abiye kadar herkese bu kelimeyi kullandırdığın için bu kelimeyi bekledim ben:A
Dikkat et cıvık cıvık üstüne sicramiyim kopariveririm o dilini :A

Yalnız İtiraf 21'de şeyi farkettim Harun'um yine iyi dayanmış. Benim bile içim kurudu o baskı dolu trip mesajlarını okurken:F

Öncelikle itirafların kaoslu kısımlarıyla ilgilenmiyorum, şuraya 2 aylığına kafa dağıtmaya, sevdiklerimle vakit geçirmeye gelmişim, hiç uğraşamam. İtiraf 20, teşekkürler :D İtiraf 17 hakkımda yapılan olumlu bir itiraf herhalde, anlatım bozukluğu yapılmış, kafam karıştı biraz :D

Gelelim sevdiklerime..

@Çiğdem- canım aynı şekilde ben de çok mutluyum sizlerle yeniden bir arada olduğum için :bhr:

@mrt-06 canım kardeşim, güzel sözlerinden ötürü çok ama çok teşekkür ederim, nasıl duygulandım anlatamam... Seni çok seviyorum, iyi ki varsın :bhr: :love1:

@sokak sanati Umut'um.. Senden bu denli güzel ve duygusal bir itiraf beklemiyordum bu açından şaşırdığımı söylemeliyim :A Sana da çok ama çok teşekkür ederim.. Damarıma basıp beni çıldırtmayı seviyorsun ama cevabını da fazlasıyla alıyorsun, bu döngü böyle sürer gider artık :A Seviliyorsun dostum ve ben de özlemişim sizleri :bhr:

Gelelim büyük sürprize :D Çiğdem'in sesini dinleyene kadar büyük bir hız ve heyecanla okudum her şeyi :A Yıllardır tanıdığımız Çiğdem'imizin sesini duyduk, röportaj önemini kaybediyor burada, bu yüzden onu es geçip direkt sesi yorumlayacağım :A

@Çiğdem- sesinden öyle güzel bir enerji aldım ki. :love1: Biz seni neşeli, sıcakkanlı, cana yakın ve şen şakrak olarak biliyoruz zaten. Bu özelliklerin sesine, gülüşüne yansımış :bhr: Hep diyordun forumda nasılsam reelde de öyleyim, hatta daha enerjiğim diye. 24 saniyelik videonla da bunu doğrulamış oldun :D Hayalimdeki sesine de oldukça yakın çıktı gerçek sesin :A

Yalnız ben hiç ayolll demedim, rastlayamazsın :A Sadece "ay" kullanımım artmıştır Çiğdemle tanıştıktan sonra :F O da yazarken işte, reelde "ay" demeyiz pek :D

Öncelikle itirafların kaoslu kısımlarıyla ilgilenmiyorum, şuraya 2 aylığına kafa dağıtmaya, sevdiklerimle vakit geçirmeye gelmişim, hiç uğraşamam. İtiraf 20, teşekkürler :D İtiraf 17 hakkımda yapılan olumlu bir itiraf herhalde, anlatım bozukluğu yapılmış, kafam karıştı biraz :D

Gelelim sevdiklerime..

@Çiğdem- canım aynı şekilde ben de çok mutluyum sizlerle yeniden bir arada olduğum için :bhr:

@mrt-06 canım kardeşim, güzel sözlerinden ötürü çok ama çok teşekkür ederim, nasıl duygulandım anlatamam... Seni çok seviyorum, iyi ki varsın :bhr: :love1:

@sokak sanati Umut'um.. Senden bu denli güzel ve duygusal bir itiraf beklemiyordum bu açından şaşırdığımı söylemeliyim :A Sana da çok ama çok teşekkür ederim.. Damarıma basıp beni çıldırtmayı seviyorsun ama cevabını da fazlasıyla alıyorsun, bu döngü böyle sürer gider artık :A Seviliyorsun dostum ve ben de özlemişim sizleri :bhr:

Gelelim büyük sürprize :D Çiğdem'in sesini dinleyene kadar büyük bir hız ve heyecanla okudum her şeyi :A Yıllardır tanıdığımız Çiğdem'imizin sesini duyduk, röportaj önemini kaybediyor burada, bu yüzden onu es geçip direkt sesi yorumlayacağım :A

@Çiğdem- sesinden öyle güzel bir enerji aldım ki. :love1: Biz seni neşeli, sıcakkanlı, cana yakın ve şen şakrak olarak biliyoruz zaten. Bu özelliklerin sesine, gülüşüne yansımış :bhr: Hep diyordun forumda nasılsam reelde de öyleyim, hatta daha enerjiğim diye. 24 saniyelik videonla da bunu doğrulamış oldun :D Hayalimdeki sesine de oldukça yakın çıktı gerçek sesin :A

Gelişine özel güzel şeyler yazmak istedim çok içten değildi :A

İtiraf 18 en haklı tesbit olmuş :A

İtiraf 19 çok doğru. @Billy Kane sen muhteşemsin. Taklitler aslını yaşatır.:bhr::A

İtiraf 20. Ben Bully ile soğuk ayrıldım ama bana özellikle zaten bi şey yapmamıştı. Atacan'ı korumak için 1-2 laf etmesi dışında bana bi şey demedi. Gittiğinde ne kadar değerli olduğunu anladım bu forum için ve bi yandan da üzüldüm çünkü forum ondan haksız yere mahrum kaldı. Onu forumdan soğutan, bunaltanları görünce üzüldüm adamın durumuna. Geri gelmesine, onun samimiyetine ve iyi niyetli arkadaşlığını tekrar yaşayacak forum. İyi ki gelmişsin @Bully :Z
Aynen senle birebir problemimiz olmadı hiç :D Sen bugün ne kadar tatlı ve sevimlisin öyle lan :bhr: Gerçi ben geldiğimden beri öylesin :A Kıymetimi anlaman güzel :Z Güzel cümlelerin için de tekrar teşekkürler, arada yine lafını sokmuş :A Rahat durmaz hiç :F

Aynen senle birebir problemimiz olmadı hiç :D Sen bugün ne kadar tatlı ve sevimlisin öyle lan :bhr: Gerçi ben geldiğimden beri öylesin :A Kıymetimi anlaman güzel :Z Güzel cümlelerin için de tekrar teşekkürler, arada yine lafını sokmuş :A Rahat durmaz hiç :F

Zaten o itirafı kimin yaptığı belli. @mrt-06 gelince teyit eder. O itiraf bir kişinin ağzına çok yakışıyor.:A
Yalnız sıkıştırmadan edemeyeceğim Kadın'a böyle kötü davranman beni çok derinden etkiledi bilgin olsun:A

Zaten o itirafı kimin yaptığı belli. @mrt-06 gelince teyit eder. O itiraf bir kişinin ağzına çok yakışıyor.:A
Yalnız sıkıştırmadan edemeyeceğim Kadın'a böyle kötü davranman beni çok derinden etkiledi bilgin olsun:A
Fox'taki Kadın'dan bahsediyorsun dimi aynen hiç sevmem o diziyi, karşısına ne gelirse onu desteklerim :A

Yaaa hayatımda duyduğum en tatlı en hoş kadın sesi. Tam böyle ilk okul öğretmenlerinin o şefkatli sesleri gibi aklımda böyle bir anaçlık canlandı. :F Çok tatlı bir ses tam hayal ettiğim gibi ablacım fotolar da harika. :Z @Çiğdem-

Emeklerine sağlık canım @Ahmed. :D Bu hafta bir isimli itirafım var..

Konukla sohbet gerçekten iyiydi. @Çiğdem- ve cevapları her zamanki doğallığında. Sesini de beğendim. Kesinlikle enerji dolu. Sanırım yeğenin veya küçük bir akraban vardı yanında. Eğlenceli bir 26 saniyeydi. :A Tipine yakın bir ses olduğunu söyleyebilirim. :A

Program için de eline sağlık @Ahmed. :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy