Kötü niyetiniz olmadığını biliyorum zaten, o anlamda söylemedim. Sadece biraz tadında açılsa daha hoş olur dedim.Final bölümü olduğu için açmak istedim o kadar herhangi bir niyetim yok benim
Kötü niyetiniz olmadığını biliyorum zaten, o anlamda söylemedim. Sadece biraz tadında açılsa daha hoş olur dedim.
iyi niyetinden şüphem yok
Aaa kusura bakma canım, ben sen de paylaştın sandım meğer yorumlarınmıs yanında yazan. Senlik sıkıntı yok o zaman, no problem.iyi niyetinden şüphem yok
Ben niye etiketlendim? hafta sonu paylaştığım içinmi?
Çukur dizisindede sahneler çok paylaşılıyor ve yanılmıyorsam yönetimde olanlar tarafından.
Benimkisi final haftasından dolayıydı, bir önceki bölüm dışında fazla sahne paylaşımlarım olmamıştı
O dönem haklı sayılırdım, ben konuları @Dosi de açtı sanıp ona da yazmıştım. Meğer farklıymış, başka arkadaş açmış o kadar.Ben anladım yanlış
Onlar yine masumane davranmışlar ben o gece burda olsaydım ah ahO dönem haklı sayılırdım, ben konuları @Dosi de açtı sanıp ona da yazmıştım. Meğer farklıymış, başka arkadaş açmış o kadar.
Senin de dilini koparırdım, nolacak?Onlar yine masumane davranmışlar ben o gece burda olsaydım ah ah
Yanlış anlaşılmaya alışkınımO dönem haklı sayılırdım, ben konuları @Dosi de açtı sanıp ona da yazmıştım. Meğer farklıymış, başka arkadaş açmış o kadar.
Ben çift başlı yılanım bir dili kopartsan öbür dille kıçını sokarımSenin de dilini koparırdım, nolacak?
Ben orada iyi niyetle yazmıştım aslında senin cevaba da alttan alarak cevap vermişim işte. Kalite eşittir benYanlış anlaşılmaya alışkınım
O değilde sana verdiğim cevaba verdiğin cevapta 'canım' yazışını garipsemiştim ozaman
Bayılırım öyle şeylereBen çift başlı yılanım bir dili kopartsan öbür dille kıçını sokarım
Sanki ben üstten alarak cevapladımBen orada iyi niyetle yazmıştım aslında senin cevaba da alttan alarak cevap vermişim işte. Kalite eşittir ben
Bayılırım öyle şeylere
Onlar yine masumane davranmışlar ben o gece burda olsaydım ah ah
Sorun olmaz zaten @Yiğitt kıskanmış dizimizin gücünüDiğer dizilere açılıyordu sorun olmaz diye düşünmüştüm ben
Sorun olmaz zaten @Yiğitt kıskanmış dizimizin gücünü
Tabi tabi ne kıskanmak, yönetici görevlerimi kullanıp konuları bir başlığa toplamayı da becerirdim. Dize getirmesi kolaydı, dua edin bana yine.Sorun olmaz zaten @Yiğitt kıskanmış dizimizin gücünü