Mersi canım@Yiğitt dönmüş ama @serhatt motoru takmış bir defa![]()
![]()
@Billy Kane de iyice açılıp saçılmış fotosundakı gibi
![]()
![]()
![]()
Kıskançlığını bu kadar belli etmesen mi acaba
Foto ayarlayabilirsem bir fotoğrafımı geçen senedenKıskançlığını bu kadar belli etmesen mi acabaÇirkin oluyorsun
![]()
Teşekkürler,sanada tebriklerTebrikler @serhatt güzel sonuç çıkarmışsın. Ben de 3 günde iyi konu açmışım, hafta boyu olsaymışım +50 çıkarmış herhalde.
@Billy Kane yavrum sen de güzel sonuç çıkarmışsın, konuların gözümden kaçmıyor. İkinizi de tebrik ederim.![]()
Gördüm az önce,keşke hiç sunmasaymışsın,iştahım kaçtıFoto ayarlayabilirsem bir fotoğrafımı geçen senedensunacağım foruma sexy
![]()
İştahına tüküreyim zaten onu ifşa için değil tamamen gülümsetmek amaçlı paylaştımGördüm az önce,keşke hiç sunmasaymışsın,iştahım kaçtı![]()
Güldürmedi ağlattıİştahına tüküreyim zaten onu ifşa için değil tamamen gülümsetmek amaçlı paylaştım![]()
O yüzden mi pişmiş kelle gibi sırıtıyorsunGüldürmedi ağlattı![]()
Sinirlerim bozuldu,bu poza sexy denmesineO yüzden mi pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun![]()
Daha iyisini çekebiliyorsan kendinde buyur hodri meydanSinirlerim bozuldu,bu poza sexy denmesine![]()
Şelale yok burdaDaha iyisini çekebiliyorsan kendinde buyur hodri meydan![]()
Ben de Erzincan'da çektim geçen sene zatenŞelale yok burda![]()
Sende tshirt ıslatsaydın keşkeBen de Erzincan'da çektim geçen sene zatenÖyle fotoğraflara bakınca denk geldim
Kafandan aşağı su dök ya da tshirt ıslat
![]()
Ee ben tam da o dediğini yapmışımSende tshirt ıslatsaydın keşke![]()
Atlet be o ne tshirtüEe ben tam da o dediğini yapmışım![]()