Benim düğünüm değil neticedeÇok elit takılıyorsun ya o yüzden yüksek bi yer bekliyordum![]()
Benim düğünüm değil neticedeÇok elit takılıyorsun ya o yüzden yüksek bi yer bekliyordum![]()
Senin düğününde bunlar gibi kahvede olur heraldeBenim düğünüm değil neticede![]()
Daha samimi ne güzel Çırağan'da yapılan o soğuk nevale düğünü kim ne yapsınSenin düğününde bunlar gibi kahvede olur heralde
![]()
Kaliteden anlamıyorsun kiDaha samimi ne güzel Çırağan'da yapılan o soğuk nevale düğünü kim ne yapsın![]()
Kalite dediğin şey içeriğinde samimiyet barındıran şeydir öyle boş avam görüntüler değil.Kaliteden anlamıyorsun ki![]()
Sana göre öyleKalite dediğin şey içeriğinde samimiyet barındıran şeydir öyle boş avam görüntüler değil.![]()
Aaa oda iyiydi evet eski dizilerde gerçekten sağlam dramlar yapılıyorduGurbet Kadını en iyisiydi![]()
Nerde şimdi böyle güzel dizilerAaa oda iyiydi evet eski dizilerde gerçekten sağlam dramlar yapılıyordu![]()
Şuan Eşkiya Ertuğrul Çukur kaldı sadece elimde bunlarda son sezonlar sanırım 1-2 yıla kalmaz Türk dizisi hiç izleyemicemNerde şimdi böyle güzel diziler![]()
UTC'ye alalım seniŞuan Eşkiya Ertuğrul Çukur kaldı sadece elimde bunlarda son sezonlar sanırım 1-2 yıla kalmaz Türk dizisi hiç izleyemicem![]()
Ufak Tefek Ecünnüler dizinin isminde ecünnü kelimesi var izlermiyimUTC'ye alalım seni![]()
Sen kaybedersin
Buda çok güzel oyuncularda hep senin favori oyuncuların jeneriğe bakarsanGurbet Kadını varken bu neymiş![]()
Fındık'lar bitmedi miBuda çok güzel oyuncularda hep senin favori oyuncuların jeneriğe bakarsan![]()
![]()
![]()