Benim düğünüm değil neticedeÇok elit takılıyorsun ya o yüzden yüksek bi yer bekliyordum
Benim düğünüm değil neticedeÇok elit takılıyorsun ya o yüzden yüksek bi yer bekliyordum
Senin düğününde bunlar gibi kahvede olur heraldeBenim düğünüm değil neticede
Daha samimi ne güzel Çırağan'da yapılan o soğuk nevale düğünü kim ne yapsınSenin düğününde bunlar gibi kahvede olur heralde
Kaliteden anlamıyorsun kiDaha samimi ne güzel Çırağan'da yapılan o soğuk nevale düğünü kim ne yapsın
Kalite dediğin şey içeriğinde samimiyet barındıran şeydir öyle boş avam görüntüler değil.Kaliteden anlamıyorsun ki
Sana göre öyleKalite dediğin şey içeriğinde samimiyet barındıran şeydir öyle boş avam görüntüler değil.
Aaa oda iyiydi evet eski dizilerde gerçekten sağlam dramlar yapılıyorduGurbet Kadını en iyisiydi
Nerde şimdi böyle güzel dizilerAaa oda iyiydi evet eski dizilerde gerçekten sağlam dramlar yapılıyordu
Şuan Eşkiya Ertuğrul Çukur kaldı sadece elimde bunlarda son sezonlar sanırım 1-2 yıla kalmaz Türk dizisi hiç izleyemicemNerde şimdi böyle güzel diziler
UTC'ye alalım seniŞuan Eşkiya Ertuğrul Çukur kaldı sadece elimde bunlarda son sezonlar sanırım 1-2 yıla kalmaz Türk dizisi hiç izleyemicem
Ufak Tefek Ecünnüler dizinin isminde ecünnü kelimesi var izlermiyim @sokak sanati @xemrexxxUTC'ye alalım seni
Sen kaybedersinUfak Tefek Ecünnüler dizinin isminde ecünnü kelimesi var izlermiyim @sokak sanati @xemrexxx
Buda çok güzel oyuncularda hep senin favori oyuncuların jeneriğe bakarsanGurbet Kadını varken bu neymiş
Fındık'lar bitmedi miBuda çok güzel oyuncularda hep senin favori oyuncuların jeneriğe bakarsan