- Reaksiyon puanı
- 67,638
- Puanı
- 1,060
Sadece sen mi kurabilirsin Allah Allah Biz kurunca hemen post kasıyorBenzer cümleler neticede
Sadece sen mi kurabilirsin Allah Allah Biz kurunca hemen post kasıyorBenzer cümleler neticede
Her hafta mesajlarda sırf ilk 3 içinde yer almak için çabalıyorsun tamam zaten zirvede yer alacaksınSadece sen mi kurabilirsin Allah Allah Biz kurunca hemen post kasıyor
Sen mi ben mi Senin de benden aşağı kalır yok mesaj sayıları bakımındanHer hafta mesajlarda sırf ilk 3 içinde yer almak için çabalıyorsun tamam zaten zirvede yer alacaksın
Bu hafta senin bana attığın farkı görünce anlayacağız kimin kastığınıSen mi ben mi Senin de benden aşağı kalır yok mesaj sayıları bakımından
Fark atsam da emeğimdir o benim kasmak değilBu hafta senin bana attığın farkı görünce anlayacağız kimin kastığını
Mesaj yazmak emek miFark atsam da emeğimdir o benim kasmak değil
Zaman harcanan herşeyde emek vardır,sen bilmezsinMesaj yazmak emek mi
Boşa zaman hayatından çalıp buraya yatırımZaman harcanan herşeyde emek vardır,sen bilmezsin
Burayı önemsiyoruz ki yatırım yapıyoruz öyle değil miBoşa zaman hayatından çalıp buraya yatırım
Hayrını gör buranın yarın forum kapatıldığında görürüm seniBurayı önemsiyoruz ki yatırım yapıyoruz öyle değil mi
Sen önemsemiyorsan burada işin ne defol git o zamanHayrını gör buranın yarın forum kapatıldığında görürüm seni
Sen hakaret etmeden konuşamaz mısın 😵Sen önemsemiyorsan burada işin ne defol git o zaman
Sen kırıcı olmadan konuşamaz mısın 😵Sen hakaret etmeden konuşamaz mısın 😵
Ben kırıcı ne dedim ki bu cazgır sokak ağzını şu malum şahıstan mı huy edindin yoksa.Sen kırıcı olmadan konuşamaz mısın 😵
Defol git demekle sokak ağzı konuşmuş olmuyorsun,kırıcı aşağılayıcı konuştuğunun kendin bile farkında değilsin.Ben kırıcı ne dedim ki bu cazgır sokak ağzını şu malum şahıstan mı huy edindin yoksa.
Ben herkesle böyle konuşurum ayrı gayrı yokturDefol git demekle sokak ağzı konuşmuş olmuyorsun,kırıcı aşağılayıcı konuştuğunun kendin bile farkında değilsin.
O hengamede seni de aradan çıkaracağız
O zaman benim sokak ağzıyla konuşmama laf etmeye hakkın yokBen herkesle böyle konuşurum ayrı gayrı yoktur
Deniz'e katılıyorumO hengamede seni de aradan çıkaracağız