FF Forumun Üyeleri Yoldan Çıkarması

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
Evet gözle görülür bir durumdur. Bu sadece kötü anlamda değil iyi anlamda da bir yoldan sapıştır. 5 senedir forumda olan biri olarak seneler öncesiyle şimdi birçok üyede farklılar gözlenmesi, düşünce ve kafa yapısı olarak farklılaşmanın olmasında elbetteki forum da etkilidir.

Düşünce yapısı değiştiği için yoldan çıkmış mı oluyor. :A

Düşünce yapısı değiştiği için yoldan çıkmış mı oluyor. :A
Aslında bir bakıma öyle. Hemen açıklayayım.

İlk geldiğimde gayet temiz bir çocuktum. Sonra ara verdim. Geri geldiğimde anti-akpli oldum. Sonra bir daha ara verdim, geldiğimde dinsizdim. Eğer bir daha ara verirsem gay olurum. O yüzden aralıksız burada olmaya çalışacağım ahahahaha @mrt-06

İlk geldiğimde gayet temiz bir çocuktum. Sonra ara verdim. Geri geldiğimde anti-akpli oldum. Sonra bir daha ara verdim, geldiğimde dinsizdim. Eğer bir daha ara verirsem gay olurum. O yüzden aralıksız burada olmaya çalışacağım ahahahaha @mrt-06
Anlıyorum. Maalesef anlıyorum.

Anlıyorum. Maalesef anlıyorum.
Benim durum farklı biraz Babamın sponsoru gidince Babam Fransız sponsorla çalışmak istemiyordu
Vodafone la ben kendime İsveç bir sponsor bulacağım dizi için ben Amerika formatı yazmıyorum Fransız formatı yazıyorun oyüzden anlamıyorsunu @kerem
@Dosi

Bir daha ara versene o zaman lütfenn :A

Bir daha ara versene o zaman lütfenn :A
Gördün demi Senin eski Sır dizisi tabi 4.Bölümünü ramazanda yayınlamasan iyiydi Ramazandan sonra yayınlayadabilirdin yapardım 3.Bölüm Sezon Finali demiştim sen kabul etmemiştin
Senaryona ortak bulana kadar @cookies @S.G.A.T. dediki yayından kaldır ben 40 bölüm olmadan kaldırmam 20 bölüm Pt 1
20 bölüm Pt 2 kötü gitmesi halinde @cookies

Bu mesajın yüzünden ara vermeyeceğim cinsel sapık seni ahahaha.
@cookies i de bozan dizisi iki bölümde yayından Kaldırılınca ben 4 bölümde yayından kaldırmak zorunda kaldım onunda sebebi belli ramazan @cookies ben daha sabırlıyım bu konuda Benim kanalda iki bölüm sürdü Ramazandan sonra devamını yayınlatırım
@DarkLegenD