Şarkı sözünü tamamladım sadece.@MEnes nasıl espri yaptığını gör![]()
O kadarını göremem muhtemelen, 27 bin olurum sanırım en fazla. Biraz fazla geyik yapmam lazım kısa sürede 30 bin olmam için.Sen gitmeden 30 ol yeter![]()
![]()
![]()
Şarkı sözünü tamamladım sadece.@MEnes nasıl espri yaptığını gör![]()
O kadarını göremem muhtemelen, 27 bin olurum sanırım en fazla. Biraz fazla geyik yapmam lazım kısa sürede 30 bin olmam için.Sen gitmeden 30 ol yeter![]()
![]()
![]()
MS Başladığında yaparsınŞarkı sözünü tamamladım sadece.
O kadarını göremem muhtemelen, 27 bin olurum sanırım en fazla. Biraz fazla geyik yapmam lazım kısa sürede 30 bin olmam için.![]()
Bakalım, yaparım belki. "Çukur" olsaydı, muhtemelen çok fazla mesaj olurdu.MS Başladığında yaparsınSeni şöyle davullu zurnayla kutlama ile yolcu edelim havalı olsun ayoll
![]()
![]()
![]()
Çukur yeni sezonda olmuyorsun kaçırıyorsun eğlenceyi Ocağa kadar kal bariBakalım, yaparım belki. "Çukur" olsaydı, muhtemelen çok fazla mesaj olurdu.![]()
İzlemeye devam edeceğim tabi ki. Sırf yorum için girebilirim. Ocak'ta girerim yorum yapmaya hadi o olmasa.Çukur yeni sezonda olmuyorsun kaçırıyorsun eğlenceyi Ocağa kadar kal bari![]()
![]()
![]()
Aaa haftalık gel yorumunu yap gitİzlemeye devam edeceğim tabi ki. Sırf yorum için girebilirim. Ocak'ta girerim yorum yapmaya hadi o olmasa.![]()
Yuh 1000 küsür yazmışım![]()
Eksik olma ablam
Çok uzun yorum yapıyorum yalnız. Okumaya üşeniyorsunuz.Aaa haftalık gel yorumunu yap git![]()
![]()
![]()
Şu abimin düğünü bir geçsin işi bulurum ben de günlük 100 mesaj yazarım pardon haftalıkİşsiz işte, ben normalde 100'e ulaşamıyordum bile. Bu hafta çok yazmışım.![]()
Hadi göreyim seni.Şu abimin düğünü bir geçsin işi bulurum ben de günlük 100 mesaj yazarım pardon haftalık![]()
Bu hafta programım yoğun ama bakarız.Taksimde çay içiyor muyuz![]()