Aaa kim kiDiyorum ya resimleri bilgisayarımda diye kör müsün![]()
Aaa kim kiDiyorum ya resimleri bilgisayarımda diye kör müsün![]()
Sen kendin söylemek isticen daha söyleme diyecemÇatla kudur söylemem![]()
HAAHAHAHH sen çok beklersinSen kendin söylemek isticen daha söyleme diyecem![]()
![]()
![]()
Zaten şuan forumda olan oğlanlar bir paniklemiştirHAAHAHAHH sen çok beklersin![]()
Aksine hepsi bana mı aşık diye göbek atıyordurZaten şuan forumda olan oğlanlar bir paniklemiştir![]()
![]()
![]()
Hahah acaba benmiyim heyecanıda güzeldirAksine hepsi bana mı aşık diye göbek atıyordur![]()
Heyecan her zaman güzeldirHahah acaba benmiyim heyecanıda güzeldir![]()
![]()
![]()
İnş düşündüğümüz gibidir cnm bir bakıyoruz forumu terk ediyorlarHeyecan her zaman güzeldir![]()
heee hayalinde ederlerİnş düşündüğümüz gibidir cnm bir bakıyoruz forumu terk ediyorlar![]()
![]()
![]()
Senin hayalinde de süslenip püsleniyorlar ayy inş serhat beni kast ediyor diyorlarheee hayalinde ederler![]()
Tabi ki benim kiSenin hayalinde de süslenip püsleniyorlar ayy inş serhat beni kast ediyor diyorlarHangimizinki gerçekci acaba
![]()
![]()
![]()
Aaa biz bu filmi izleyelim o bahsettin kişide izler belki romantzmTabi ki benim ki![]()
Aman izlemem benAaa biz bu filmi izleyelim o bahsettin kişide izler belki romantzm![]()
![]()
![]()
Sen niye görmüyorsun artık başkasını gözün görmüyor muAman izlemem benSen izle de erkek gör
![]()
Evet ondan başkasını görmüyor gözüm çok aşığımSen niye görmüyorsun artık başkasını gözün görmüyor mu![]()
![]()
![]()
Ona değil başkasına aşığım
Bence o ayoll birazdan gelir müziğini açıpOna değil başkasına aşığım![]()
Yok değil diyorum al sana ipucuBence o ayoll birazdan gelir müziğini açıp![]()
![]()
![]()