3 taneyi ne yapıyorsunuz kızHadi ya tüh bize davet ediyorum o zaman 3 tane tv var seç beğen izle![]()
3 taneyi ne yapıyorsunuz kızHadi ya tüh bize davet ediyorum o zaman 3 tane tv var seç beğen izle![]()
3 taneyi ne yapıyorsunuz kız![]()
Kanalın batsın inşallah.Malum kişi.
![]()
Evde beinsports olunca doğal olarak maçtan kaçamıyorsun.Hee onun da babası maç izlerdi doğru![]()
Yarın maça rağmen 7 reytinge yükseldiğimizde ben güleceğim.En eğlenerek attığım harika oldu.Sen başlattın.
![]()
Perşembe maç yok.Yarın maça rağmen 7 reytinge yükseldiğimizde ben güleceğim.İnşallah Perşembe maç yoktur .😱
Pazar olsa da önemli değil yeter ki yarın olmasın.Perşembe maç yok.Ama pazar günü var.
![]()
Yarın maça rağmen 7 reytinge yükseldiğimizde ben güleceğim.İnşallah Perşembe maç yoktur .😱
Neden perşembe sizin için bu kadar önemli ?Pazar olsa da önemli değil yeter ki yarın olmasın.Keşke Cuma olsaymış.
![]()
Meleklerin Aşkı var.Neden perşembe sizin için bu kadar önemli ?![]()
Aaa ne hoş bir tesadüf.Meleklerin Aşkı var.![]()
Gelecek sene istesem de zamanım olmaz Survivor'a.Çok iyi oldu o @Aserat a da Tv8 izleteceğiz artık, Jet Sosyete ile başlayıp Survivor ile devam edecek
Takip ediyorum zaten maçların çoğunu izliyorum ben, yarı final maçı kaçmaz![]()
Bu konuyla ilgili dün bir köşe yazısı yazdım sana zahmet oku da çatla.Survivor başlayana kadar kanal Jet Sosyete'yi arşive boylatır. Yine Tv8, yine sadece Survivor.![]()
Gelecek sene istesem de zamanım olmaz Survivor'a merak etme.Çok iyi oldu o @Aserat a da Tv8 izleteceğiz artık, Jet Sosyete ile başlayıp Survivor ile devam edecek
Takip ediyorum zaten maçların çoğunu izliyorum ben, yarı final maçı kaçmaz![]()
Bu konuyla ilgili dün bir köşe yazısı yazdım sana zahmet oku da çatla.Survivor başlayana kadar kanal Jet Sosyete'yi arşive boylatır. Yine Tv8, yine sadece Survivor.![]()