Başka sayfalardan al bence hiç doğru değil gibi![]()
Ayy beni kim napsınevlendirecez seni baksana niye doğru değilmiş
Ayy beni kim napsın![]()
@Dosi olmssınA niye bee birinin gönlünde yatıyosun işte günü geliyor demek ki karşına çıkacak birisi
Çıkmıyor olmuyor.![]()
Mutlu olmak istiyorum artık. :/Aman bu burç yorumları çoğu zaman çıkmıyor ne yüzünü asıyon paşam
Mutlu olmak istiyorum artık. :/
@Dosi olmssın![]()
Ana ben bu bildirimleri nasıl görememişimBilmem nasipte varsa eğer olabilir dimi gızzz @Dosi
Ana ben bu bildirimleri nasıl görememişim
Deniz'in bir diziye etiketini görüp sonra bakarım demiştim. şimdi bildirimleri kurcalarken gördüm
Konu ne anlamadım? evlilikmi? Biz Deniz'le tüm akşam bu meseleyi konuştuk, demek kaynağı burasıymış![]()
Senle evlilik mevzuumuz hep bir yerlerden pırtlıyorAna ben bu bildirimleri nasıl görememişim
Deniz'in bir diziye etiketini görüp sonra bakarım demiştim. şimdi bildirimleri kurcalarken gördüm
Konu ne anlamadım? evlilikmi? Biz Deniz'le tüm akşam bu meseleyi konuştuk, demek kaynağı burasıymış![]()
@mrt-06 Deniz'in dikkatini dağıtacak hamleler yaparmısın? Tüm gün her konuda korkutmaya başladı bu beni. Durulsun bu.Senle evlilik mevzuumuz hep bir yerlerden pırtlıyor![]()
@mrt-06 Deniz'in dikkatini dağıtacak hamleler yaparmısın? Tüm gün her konuda korkutmaya başladı bu beni. Durulsun bu.
Gerçekten korkmaya başladım![]()
O*a!!!!!
Bu şarkıyı bile isteye kopyalamadım güncellemede paylaşacaktım öylesine az evvel eskilere dalıp dinledim sen yazınca tam cuk oturduO*a!!!!!
Sesli güldüm
Ben bu harekerlerin üstüne o diyeceğim şeyi erteliyeyim sen normale dönene kadar![]()
Hadi git, yarına Sıfırlanmış bir şekilde uyan lütfenBu şarkıyı bile isteye kopyalamadım güncellemede paylaşacaktım öylesine az evvel eskilere dalıp dinledim sen yazınca tam cuk oturdu![]()