Mesela sen de cinsellik peşindesin ben deO ilişki biter anında şimdi herkes cinsellik peşinde
Ah ah bazen devreye girmiyor sonra aldatmalar ortaya çıkıyor be DarkcığımAyrılmazlar çünkü eninde sonunda cinsellik devreye girer.
Hayır ben öyle değilimMesela sen de cinsellik peşindesin ben de
Beter olsunlar ahahahahahAh ah bazen devreye girmiyor sonra aldatmalar ortaya çıkıyor be Darkcığım
Aynen hemen başkalarına kayıyoruz @mrt-06Cinsellik olmazsa bi yerden sonra taraflardan birisi mutlaka bu konuları açmaya başlar ve cinsellik yaşanır. Eğer yaşanmazsa zaten bir taraf bi süre sonra sıkılır ve yeni birilerine kayar. Ne kadar büyük bir sevgi ve aşk olsa da, cinsellik olmayınca insanlar sıkılıyor.
Eskiden tam tersini düşünürdüm ama artık anlıyorum ki aslında tam da üstde dediğim gibi tüm olay.
Sen anca Uludağ'da kayarsın.Aynen hemen başkalarına kayıyoruz @mrt-06
KesSen anca Uludağ'da kayarsın.
Nişan çok pozitif bir düşünce. Sen avatarındaki sincap ile nikah masasına bile oturamazsın ahahahaha.Sevgili ile evlenmeyi birbirine karıştırmamak lazım ikisi ayrı şeyler
Sevgili dediğimiz şeyin şuan normal arkadaştan farkı yok bu saatden sonra flort bana uymaz zaten nişan olacak
Kimle olacak nişan hani adam neredeSevgili ile evlenmeyi birbirine karıştırmamak lazım ikisi ayrı şeyler
Sevgili dediğimiz şeyin şuan normal arkadaştan farkı yok bu saatden sonra flort bana uymaz zaten nişan olacak
Hahha öyle oluyor zaten ayollNişan çok pozitif bir düşünce. Sen avatarındaki sincap ile nikah masasına bile oturamazsın ahahahaha.