Aldatırlar seni yha.Benden başka kimseye güvenme.devir çok kötüBağaane![]()
Aldatırlar seni yha.Benden başka kimseye güvenme.devir çok kötüBağaane![]()
Bende aldatıyorumAldatırlar seni yha.Benden başka kimseye güvenme.devir çok kötü
Benle de aldatıverirsin nolcak çocuğuBende aldatıyorum![]()
Seni de başkasıyla aldatırımBenle de aldatıverirsin nolcak çocuğu![]()
No problem.Ben sana ne dedim.Rahat olur bizim ilişki.Free yaniSeni de başkasıyla aldatırım![]()
Şu dizideki yatak sahnesini merak ediyorım noldu@vadikızı
İşte safoz çocukYağmur kızın yanında Meleğe yakalandı göstermediler ne olduğunu işi pişirdiler sanırsam ama Yağmur hatırlamıyor
![]()
İşte safoz çocuk![]()
İzledimsen izledin mi o sahneyi yakalanışı çok komikti üstünü bir kapatıyor kıyamam yağmura ya
Şuan dizinin tekrarına denk geldim. Eğlenceliymiş@denizz19 o hastanede yanlış odaya giren yanık seslinin şarkısını beğendim
![]()
hayır be ondan değil,sürekli aynı resmi çıkarıp çıkarıp duruyor sıktı artıkOha @serhatt beni baya sevmiyo ha.Yüzünü bilem görmedim çocuğun paylaşma resmi diyor 😱
hayır be ondan değil,sürekli aynı resmi çıkarıp çıkarıp duruyor sıktı artık![]()
Aaa evet peşinden koştuğun oğlanın gerçek yüzünü gör ayollOha @serhatt beni baya sevmiyo ha.Yüzünü bilem görmedim çocuğun paylaşma resmi diyor 😱
Fitne fesat,kapa çeneniAaa evet peşinden koştuğun oğlanın gerçek yüzünü gör ayoll![]()
![]()
![]()
Sen Desterene bak geberecek az kalmışEkli dosyayı görüntüle 60252
Hhaha Aaa @serhatt o boyuyla duvar örsün sper olsun destere ye bende destere yi kaçırayımFitne fesat,kapa çeneni![]()