Aaa bu moruk kadın seni niye taki be aldıkı aklıma bir eşy geliyor amaEkli dosyayı görüntüle 60213
Ünlü bi şarkıcı - oyuncuymuş
Bilemiyorum ki aklına gelen keşke olsaydıAaa bu moruk kadın seni niye taki be aldıkı aklıma bir eşy geliyor ama
Seni keşfetmiştir belki sesini yada diizi yüzünüBilemiyorum ki aklına gelen keşke olsaydı
Keşfetsin beni Hande Yenerin Kadir doğuluyu piyasaya soktuğu gibi beni de Suzancığım soksunSeni keşfetmiştir belki sesini yada diizi yüzünü
Onuda Hülya sokmuştuKeşfetsin beni Hande Yenerin Kadir doğuluyu piyasaya soktuğu gibi beni de Suzancığım soksun
Aa Hülya mıydı Ne fark eder benim de girmem lazım bu piyasayaOnuda Hülya sokmuştu
Suzan kardeş kim @cookies
Nasıl bir cehalet bu?Ekli dosyayı görüntüle 60213
Ünlü bi şarkıcı - oyuncuymuş
İnsan ekler instada 😱İnstada 100 küsür takipçim var hepside tanıdığım kişiler
Diğerlerini kullanmıyorum.
Aaa Kadiri değil Handeyi de Hülya demek istedimAa Hülya mıydı Ne fark eder benim de girmem lazım bu piyasaya
Bu bir kısır döngü ben de seni katarım piyasayaAaa Kadiri değil Handeyi de Hülya demek istedim
destere ile bizi çok isteyen oldu zamanında ama forum için kendimizi feda ettik @bazinga yı bırakamadık @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60Bu bir kısır döngü ben de seni katarım piyasaya
akajsksk Yiğit te mi köye gidiyo senin gibi