İmkanı yok.Son 2 NAGİ ADEM kalacak... NAGİ'M DE ALACAK İNŞALLAH..
İmkanı yok.Son 2 NAGİ ADEM kalacak... NAGİ'M DE ALACAK İNŞALLAH..
Geçen sefer de başka birini suçlamıştın, şu kaynaklarını bir kontrol et, yakında kimse inanmayacak sanaBen yapmadım haberi, Ali Eyüboğlu söyledi. Saçma gelmişti zaten, ilk sms'ten çıkacak garipler şanssız olacaktı, Acun Medya buna izin vermezdi.
Alıştık artık @Yiğitt in yalanlarınaYiğit'in kaynağı yine fos çıktı tek eleme oldu
Acun elemek için her şeyi yaptı zaten hadi onu geçtim Damla çıksa şaşırmazdım da Nagihan koskoca Turabi'yi nasıl eliyor onu anlamadım ben izlemeyi bıraktıktan sonra kendini sevdirecek ne yaptı bu Nagihan ya da Acun kendisi mi çıkardı ne diyorsun
uhu uhuNagihan yarı finale çıksın, avatarımı değiştiririm o derece
Turabi de Damla da sakat geçirdi son haftaları, Nagihan'a da gün doğdu tabi iki sakat insanı elemeyi başardı Şimdi 3 sağlam rakibi karşısında ilk elenecek kişi Nagihan olacaktır @DosiAcun elemek için her şeyi yaptı zaten hadi onu geçtim Damla çıksa şaşırmazdım da Nagihan koskoca Turabi'yi nasıl eliyor onu anlamadım ben izlemeyi bıraktıktan sonra kendini sevdirecek ne yaptı bu Nagihan ya da Acun kendisi mi çıkardı ne diyorsun
Doyamadın kapaklaraTurabi de Damla da sakat geçirdi son haftaları, Nagihan'a da gün doğdu tabi iki sakat insanı elemeyi başardı Şimdi 3 sağlam rakibi karşısında ilk elenecek kişi Nagihan olacaktır @Dosi
Karışık oynadılar. Nagihan erkeklerede fark attı buda bir etkenAcun elemek için her şeyi yaptı zaten hadi onu geçtim Damla çıksa şaşırmazdım da Nagihan koskoca Turabi'yi nasıl eliyor onu anlamadım ben izlemeyi bıraktıktan sonra kendini sevdirecek ne yaptı bu Nagihan ya da Acun kendisi mi çıkardı ne diyorsun
Aman ne kapağı yalan mı yani iki rakibi de sakat değil miydi Nagihan'ın?Doyamadın kapaklara
Karışık oynadılar. Nagihan erkeklerede fark attı buda bir etken
Turabi de Damla da sakat geçirdi son haftaları, Nagihan'a da gün doğdu tabi iki sakat insanı elemeyi başardı Şimdi 3 sağlam rakibi karşısında ilk elenecek kişi Nagihan olacaktır
O değilde iki sene boyunca Turabi'den nefret ettim hep elenmesini bekledim şampiyon oldu bu sene adamı destekledim finale bile kalamadı bu nasıl işDoyamadın kapaklara
Karışık oynadılar. Nagihan erkeklerede fark attı buda bir etken
Alıntının içine yazmışım yanlışlıkla sen okuduysan burdan cevap ver fark etmezDemek ki sorun sendeymiş @eskici ne biçim alıntı yapmışsın ayrıca seni alıntılayamadım
Cevabım demek ki sorun sendeymişti işte Uğursuz herif kime el atsan kurutuyorsunAlıntının içine yazmışım yanlışlıkla sen okuduysan burdan cevap ver fark etmez